Foto: Everleaf

Alkoholfri aperitiff lanseres i Norge      

Verdens første alkoholfrie aperitif, Everleaf, lanseres nå i Norge. Det skjer et drøyt halvår etter lanseringen i England.

Publisert

Grunnleggeren av Everleaf, Paul Mathew, forteller at produktet er en blanding av planteekstrakter og destillater inspirert av Mathews mange reiser. Vanilje og safran gir en rik smak og gyllen farge, søterot og iris gir bitterhet og en varm, jordlig undertone, mens vetiver og appelsinblomst tilfører friskhet.

- Bartenderen i meg liker å eksperimentere meg frem til interessante smaker som kan gi gjestene en ny opplevelse. Teksturen er også viktig, og noe jeg savnet hos andre alkoholfrie drinker. Det var derfor sentralt å finne frem til ingredienser som gir en rik tekstur, forteller Mathew

Foto: Everleaf

Høstet bærekraftig med respekt for naturen og lokalmiljøet

– Felles for alle ingrediensene er at de er høstet bærekraftig med respekt for naturen og lokalmiljøet. Både smak, farge og tekstur er 100 prosent naturlig, hevder produsenten.

Forhandler av Everleaf i Norge, Christian Stray-Jansen i Leske, er veldig glad for å kunne tilby Everleaf til sine kunder.

Et ønske i bransjen

– Vi vet at det lenge har vært et ønske i bransjen om alkoholfrie drikker med mer bitterhet, lengde og kompleksitet. Nå kan vi endelig tilby dette, sier Stray-Jansen.

Everleaf serveres blant annet på «Svanen» og «Andre til høyre» i Oslo, The Berkeley, Scarfes bar og Mr Lyan i London.

Everleaf Spritz. (Foto: Everleaf)

Everleaf forhandles i Norge via Leske.no og Vinhuset.

Pris: 249 kroner.

Everleaf Spritz

• 1 del Everleaf

• 2 deler tonicvann

• En skive appelsin

Fremgangsmåte: Hell ingrediensene over is og rør.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS