Skisesongen er i gang. (Foto: Thon Hotel Skeikampen)

Skisesongen er i gang

Thon Hotel Skeikampen og Skeikampen Alpinsenter gleder seg over snøfallet. Det er nå totalt 55 kilometer med langrennsløyper, tre heiser og fem nedfarter åpne i alpinbakken.

Publisert
Det er nå 15 kilometer for klassisk langrenn og 40 kilometer med for skøyting på Skeikampen. (Foto: Thon Hotel Skeikampen)

– Vi er fornøyd med snøfallet som er kommet på Skeikampen, og ønsker alle velkommen til å gå langrenn og stå alpint her. Skeikampen har fantastiske skiløyper og har et av Norges beste langrennstilbud. Vi har nå 15 kilometer med klassiske løyper og 40 kilometer for skøyting. Alpinbakken har fem nedfarter og tre heiser som er åpne. Det er kjempefine forhold i bakken og vi kommer til å åpne flere nedfarter fortløpende, sier driftssjef på Thon Skeikampen Resort, Rune Slåsletten, i en pressemelding.

Skisesongen er i gang. (Foto: Thon Hotel Skeikampen)

Mer snø i helgen

– Til helgen venter vi mer snø og regner med å ha 40 kilometer med oppkjørte langrennsløyper for klassisk og 50 kilometer for skøyting, forteller Slåsletten videre.

Like ved skiløypene og skibakkene ligger Thon Hotel Skeikampen. Hotelldirektør Lars S. Pettersen er glad for at vinteren er kommet:

– Vi tilbyr både hotellrom og leiligheter og er glad for at gjestene våre nå kan spenne på seg skiene rett utenfor hotellet. I høst har vi solgt spapakker og hatt mange julebordsgjester. Men nå som snøen er kommet for fullt gleder vi oss over at skituristene strømmer inn hotelldørene, sier Pettersen.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS