Radisson Red Brussel har åpnet dørene.

Åpnet det første Radisson Red-hotellet

Verdens første Radisson Red-hotell har nå åpnet dørene, i Brussel i Belgia. Radisson Red er et helt nytt internasjonalt hotellkonsept inspirert av milleniumsgenerasjonen.

Publisert
Radisson Red i Brussel i Belgia åpnet 19. april 2016.

Rezidor Hotel Group, en del av Carlson Rezidor Hotel Group, har sitt hovedkontor i Brussel og driver hotellet. Ambisjonen er å vise fram det beste av Brussel.

Rezidor offentliggjorde i fjor at det første Radisson Red-hotellet i Europa skulle åpnes i Glasgow i Skottland og at de første Radisson Red-hotellene på jorden skulle åpnes i Kina og Sør-Afrika, men dette er senere gjort om; det er den belgiske hovedstaden som er den første byen som får et Radisson Red-hotell.

Radisson Red Brussel

I tillegg til det nyåpnede Radisson Red i Brussel, er 14 nå lignende hoteller under utvikling globalt.

«Radisson Red Brussel ligger i hjertet av byen og i gåavstand til det Europeiske parlamentet. Alle de 149-studio-rommene har store vinduer og en komfortabel seng, 55 tommers TV, nedleggbart bord, minibar og nok skapplass, flatterende belysning og romslige bad», heter det i en pressemelding.

Fra ett av de nye rommene på Radisson Red i Brussel.
Konserndirektør og president for Rezidor Hotel Group, Wolfgang M. Neumann.

Les også: Radisson Red kan komme til Norge i 2017 eller 2018

Rezidors nye livsstilsmerkevare

– Radisson Red er Carlson Rezidor’s nye livsstilmerkevare inspirert av milleniumsfilosofien. Med fremtidsrettet design tilbyr vi gjestene en ny hotellopplevelse drevet av personlig interaksjon og personlige valg. Dette er en anerkjennelse av hvor stor rolle teknologi spiller i å tilrettelegge alt, både hjemme og på reise, sier konserndirektør og president for Rezidor Hotel Group, Wolfgang M. Neumann, i en pressemelding».

Staben på¨det nye Radisson Red-hotellet i Brussel.

Radisson RED representerer en ny hotellfilosofi og reflekterer en tidløs, moderne generasjon. Inspirert av kunst, musikk og mote tilbyr selskapet innovativ design som bryter med tradisjonelle hoteller. Radisson RED innfrir forventningene til dagens gjester, som ønsker individuelle hotellopplevelser, tilpasset den moderne teknologien.

Moderne gjester

The nye hotellet appellerer til moderne gjester som er opptatt av teknologi, ved å tilby dem en utradisjonell opplevelse. Radisson Red er skapt for moderne reisende, som søker innovasjon og som forventer at opplevelsene innfris umiddelbart. Denne målgruppen forstår ikke hvorfor noen hoteller tar ekstra betalt for raskt internett, og de elsker små overraskelser som har en stor betydning. Alt handler om å skape kontakter og dele erfaringer og de lever og ånder for mobil og internett. De elsker fleksibilitet med et personlig preg og Radisson Red har som mål å innfri disse forventningene.

Rekruttert via sosiale medier

«De kreative hos Radisson Red (hotellteamet) er alle rekruttert via sosiale medier. Personlighet og service er viktig og de har en naturlig forståelse for hva som er viktig for moderne reisende. Hotellets kreative team har bygget en sosial atmosfære der gjestene møtes med nettbrett fremfor en resepsjon. Dette er for å skape den innovative og tilrettelagte opplevelsen som Red representerer», heter det i pressemeldingen.

Red-appen spiller en stor rolle i denne opplevelsen. Den gir nøkkelfri inngang via gjestenes smarttelefon og fungerer som en virtuell resepsjonist for innsjekk og utsjekk. RED appen er en fornyet og beleilig nøkkel til alle RED sine funksjoner: Barregningen, mat og drikke, nyheter og steder, samt aktiviteter i Brussel som gjestene ikke vil gå glipp av.

Bærekraftig

«OUIbar + KTCHN tilbyr de tørste og sultne drinker og enkel, god mat. For å redusere avfall, er alt tilgjengelig «on the go» hos Radisson Red. På den måten kan Radisson Red tilby bærekraftig, lokal, økologisk og alltid fersk mat», opplyses det.

Radisson Red er opptatt av kunst, og det nye hotellet i Brussel er intet unntak. I tillegg til verk laget av moderne kunstnere er hotellet også opptatt av lek og moro. Radisson Red har derfor Event & Games studioer som kan brukes i møtesammenheng og til andre samlinger. Der tilbys det biljardbord, bordtennis og treningsrom.

Les mye mer om Rezidor Hotel Groups virksomhet i Norge i den kommende utgaven av magasinet Horeca (nummer 3 2016, med utgivelse i slutten av april.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Rezidor Hotel Group

Rezidor Hotel Group er en del av Carlson Rezidor. Totalt er det 1400 hoteller i Carlson Rezidor Hotel Group, som inkluderer kjedene Radisson Blu, Quorvus Collection, Radisson, Radisson Red, Park Plaza, Park Inn by Radisson, nyinnkjøpte prizeotel og Country Inns & Suites By Carlson.

Om lag 460 av disse 1400 hotellene (over 100 000 hotellrom) er i Rezidor Hotel Group (fordelt på ca. 80 land).

Radissob Blu er en del av Carlson Rezidor Hotel Group, som har om lag 290 hoteller i 69 land og områder.

Rezidor har ansvaret for gruppens hoteller i Europa, Midt-Østen og Afrika (EMEA), mens Carlson har ansvaret for hotellene i Sør-, Mellom-Amerika og Asia/Stillehavet.

The Rezidor Hotel Group har hovedkontor i Brussel i Belga, mens Carlson Rezidor har hovedkontor i Minneapolis i Minnesota i USA.

Som internasjonal aktør etablerte Rezidor seg tidlig i det nordiske markedet, med deres første hotell, Royal, i København i 1960.

Rezidor Hotel Group har siden november 2006 vært notert på den svenske børsen i Stockholm. Carlson, en privateid, global hotell- og reisevirksomhet, er majoritetsaksjonær.

Les mer på Rezidor.com

Powered by Labrador CMS