Hotell Central i Elverum til First Hotels

I 2012 ble Hotell Central til Thon Hotel Elverum, men tidligere i april ble det kjent at Thon Hotels og hotellet ikke forlenger avtalen. Nå blir det i stedet et First-hotell, og det skjer allerede 1. mai.

Publisert

First Hotel Elverum, mest kjent som Hotel Central i Elverum, er et fullservicehotell som ligger sentralt i byen, har 95 rom og store konferansefasiliteter.

Les også: Ut av Thon Hotels

– First Hotels ønsker å vokse i alle markeder, og vi er veldig glade for å ønske Aiman Shaqura og hans team velkommen til First Hotels, sier administrerende direktør i First Hotels, Roar Ingdal i en pressemelding.

Fleksibilitet og gjestefokus

Daglig leder i driftsselskapet Hotel Elverum AS, Aiman Shaqura, mener gjestefokuset til First Hotels var viktig for valg av hotellkjede.

– Med First Hotels vet vi at gjesteopplevelsen står i fokus, og den blir best ved å bevare egen unikitet. I stedet for å bli standardisert fra topp til tå, beholder vi det vi er gode på, samtidig som vi vet at distribusjonen, markedsføringen og salget blir godt ivaretatt av First Hotels, sier Shaqura.

Shaqura legger også vekt på hotellkjedens fremgang de siste årene.

Hotellet i Elverum sentrum har de siste fire årene vært tilknyttet Thon Hotels. Fra 1. mai blir det et First-hotell. (Foto: Arkiv)
Hotellet i Elverum sentrum har de siste fire årene vært tilknyttet Thon Hotels. Fra 1. mai blir det et First-hotell. (Foto: Arkiv)

– First Hotels har fått mange nye hoteller de siste årene og har ambisiøse mål. Likevel har ikke veksten gått på bekostning av leveransen og jeg er sikker på at dette samarbeidet blir bra for begge parter, sier han.

Renoveringsprosess

Det 95 roms store hotellet har renovert halvparten av rommene, og de resterende blir pusset opp fortløpende. Det ligger i handlegaten i Elverum og restauranten «The Grill».

Hotellkjeden har med denne avtalen signert to nye hoteller i Norge så langt i 2016.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

First Hotel Elverum

Hotellet slutter seg til First Hotels fra 1. mai 2016.

Antall rom: 95

Konferansesal: Plass til 350 deltakere

Renovert: 45 rom ferdig renovert, resten blir løpende pusset opp

Fasiliteter: Treningsrom, badstue, restaurant/sportsbar, innendørs og utendørs parkering og utsikt over Glomma.

First Hotels

First Hotels ble etablert i 1993, og er med sine om lag 60 hoteller en av Nordens ledende hotellkjeder.

Kjeden har ni hoteller i Norge, 39 hoteller i Sverige og 12 hoteller i Danmark, samt ett hotell på Island.

I porteføljen er anerkjente hotell som First Hotel Reisen i Stockholm, First Hotel G i Göteborg, First Hotel Grims Grenka i Oslo og First Hotel Mayfair i København.

I tillegg har kjeden 30 hoteller i Spania gjennom samarbeidet med Petit Palace.

Les mer på Firsthotels.no

Powered by Labrador CMS