Scandic Hotels har lansert nye nettsider.

Scandic Hotels med ny nettside

Scandic Hotels lanserer nå en ny digital plattform som skal forbedre kundeopplevelsen, heve servicenivået og få enda flere som er inne på nettsiden til å bestille rom.

Publisert

Som et første steg i den digitale plattformen, lanserte Scandic nylig en helt ny nettside, som endrer kundedialogen drastisk.

– Et helt nødvendig grep

– Nå vil vi kunne tilby en mer personlig kundedialog. Vi hjelper gjestene med å finne relevante tjenester og innhold, helt fra de planlegger reisen til de deler minnene etterpå. Det vi gjør nå er et helt nødvendig grep for å være attraktive, interessante og relevante for kundene våre, sier markedsdirektør i Scandic Norge, Tine Birkeland i en pressemelding.

Optimalisert for alle skjermstørrelser

Nettsiden er designet slik at den er optimalisert for alle skjermstørrelser. Bilder er en viktig del av den nye siden.

– Vi tilbyr ikke bare hotellrom - vi tilbyr opplevelser. Bilder er en viktig måte for kundene å se for seg denne opplevelsen. Bilder skaper følelser og godt innhold skaper engasjement. Nettsiden gjør det også enklere og raskere å booke et hotellrom. Med dette håper vi at flere gjester booker hotellrom, og gjerne direkte fra nettsiden, sier Birkeland.

Fremover vil Scandic tilby flere innovative tjenester for å hjelpe kundene også under selve besøket.

Se den nye nettsiden her (Scandichotels.no)

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Powered by Labrador CMS