Klar for utepilsen

Den historiske restauranten Justisen i Møllergata åpner den frodige bakgården for sesongen.

Publisert

Her blir det med egen lunsjmeny og et innholdsrikt underholdningsprogram. Restauranten som gjenåpnet i fjor høst, vil fra tirsdag 5. april ta imot gjester som vil nyte både lunsj og middag over en utepils i bakgården, og lokker i tillegg med kulturelle innslag som jazz og stand-up.

Justisen Restaurant & Bakgård, har vært et elsket sted gjennom generasjon på generasjon, med en historie som strekker seg helt tilbake til 1920-tallet. Da restauranten i fjor høst ble gjenåpnet med et helt ferskt og spennende restaurantkonsept, var det gjensynsglede for mange i Møllergata 15. Både lokalene inne og ute har fått en kraftig makeover, noe som legger til rette for at bakgården skal være et naturlig sted for de som har på en matbit og en utepils i det som blir kalt Oslos grønneste oase.

Sikkert vårtegn

– Vi Oslo-folk liker å trekke utendørs i takt med at temperaturen stiger, og årets første utepils er nærmest som årets sikreste vårtegn å regne. Derfor har bakgården vår fått en egen meny, så våre gjester kan nyte et hyggelig måltid og en drink i solen. Menyen består av tradisjonelle bistroretter basert på norske råvarer – med en internasjonal twist, sier Kim Søyland, som i tospann med prosjektleder og eier Jama Awaleh står bak gjenåpningen av Justisen Restaurant, Bar & Bakgård, i en pressemelding.

En av Oslos største

Alt ligger til rette for god stemning i bakgården, når sesongen går i gang, for nå skal de også satse på underholdning. Og plass er det nok av – Justisens bakgård er faktisk en av Oslos største, med sitteplass til 130 gjester. Justisen er med andre ord klar for både utepilssesong og 17. mai-feiring.

– I bakgården kan vi ta imot større grupper som er ute etter den stemningsrike kombinasjonen av mat, drikke og god underholdning. Bakgården får en helt egen underholdningskalender for våren og sommeren, og vil by på forskjellige kulturelle innslag. På tirsdager vil det for eksempel være stand-up show, mens gjestene kan hygge seg med jazz på lørdager hvor vi har et eget lørdagsbrunsj-konsept. Jazzbandet har faktisk spilt på Justisen i en årrekke allerede, og er nå representert ved tredje generasjon. Vi håper dette vil være til glede for både gamle stamgjester og nye gjester, avslutter Jama Awaleh.

Hele underholdningsprogrammet finner du på Justisen.no

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Powered by Labrador CMS