Tormod Wahl overtar etter Jan Atle Dragseth (til høyre) som administrerende direktør i Multibev AS
Tormod Wahl overtar etter Jan Atle Dragseth (til høyre) som administrerende direktør i Multibev AS

Multibev satser på Norden

Tormod Wahl overtar etter Jan Atle Dragseth som administrerende direktør i Multibev AS. Dragseth skal med utgangspunkt i Multibev lede Soleras satsing på det nordiske markedet.

Publisert
Jan Atle Dragseth.
Jan Atle Dragseth.

Solera ønsker å fokusere aktivt for å utvikle en nordisk plattform innenfor foodservice, dagligvarehandelen og convenience-markedet.

Nordic Retail Director

For å bygge og utvikle denne virksomheten i Sverige og Finland, vil Jan Atle Dragseth gå inn i rollen som Nordic Retail Director. Han vil fortsatt ha en aktiv rolle i utviklingen av Multibev i Norge.

Tormod Wahl.
Tormod Wahl.

– Jeg har kjent og jobbet med Tormod Wahl i 16 år, og vet at Multibev vil være i trygge hender. Selv ser frem til å utvikle Multibev både i Norge og i Norden fremover, sier Jan Atle Dragseth.

Utvikle en nordisk plafform

Dragseth har 30 års erfaring fra dagligvarehandelen. Han har lang fartstid fra Kellogg’s, og har startet opp Ølcompaniet og Interbev.

– Arbeidet med å utvikle en nordisk plafform innen dagligvare blir viktig for å bygge Solera som et nordisk drikkevareselskap for fremtiden. Jeg er glad for at Jan har takket ja til å lede dette arbeidet, og at Wahl seg i førersetet i Norge, sier Christian Holst, CEO i Solera i en pressemelding.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Multibev

Multibev AS er et av Norges fremste importselskap innenfor alkoholfrie og lav-alkoholholdige produkter. 

Selskapet ble grunnlagt februar 2008 og omsetter for rundt 300 millioner.

Multibev arbeider med flere av verdens mest kjente merkevarer, som SAB Miller (Peroni, Miller, Grolch, Pilsner Urquell), Schweppes (Tonic, Lemon, Dr. Pepper, Orangina), A.G. Barr (Snapple, Rockstar, Rubicon) og Kroenleins (Cocktail series, Cider, Stockholmare).

Multibev AS er en del av Solera Bevarage Group.

Les mer på Solera.no

 

Powered by Labrador CMS