Fra fjorårets finale der vinneren Irina Jelizarova er i ilden. Juryleder Monica Berg følger med.

Andre utgaven av The Journey

Cocktailkonkurransen The Journey (Linie Awards etterfølger) arrangeres i år for andre gang. Den norske semifinalen arrangeres i mai.

Publisert

I fjor ble cocktailkonkurransen The Journey arrangert for første gang i ny drakt. Danske Irina Jelizarova stakk av med seieren- og fikk sette sammen sin egen akevitt.

Semifinalene er i gang, og i tillegg til de nordiske landene, deltar også Tyskland i 2017-utgaven.

Les også: Norsk sølv i The Journey 2016

Vinnercocktailen fra 2016, Golden Milk.

Norsk finale 14. mai

Den norske semifinalen arrangeres på restauranten Teatro i Oslo søndag 14. mai. Fristen for å melde seg på i konkurransen er satt til påskeaften, 15. april.

Her kan du melde deg på

The Journey

Arcus har tidligere arrangert mat- og bartenderkonkurransen Linie Award. I fjor ønsket de å rendyrke cocktaildelen, og startet derfor The Journey. I konkurransen skal bartenderne løfte frem den utrolige reisen hver dråpe Linie-akevitt har hatt.

Kandidatene skal lage sin signaturcocktail med Linie Aquavit, inspirert av et av stedene skipet stopper ved på sin reise over havet - være seg Oslo, Boston, Panama, New Zealand, Australia, Singapore, eller Japan.

Juryen

Også i år har juryleder Monica Berg, tidligere barsjef på «Pollen Street Social» i London, fått med seg et stjernelag av bartendere til finalen. Mr Lyan (Ryan Chetiyawardana) er mannen bak baren Dandelyan på The South Bank i London, som ligger på tredje plass over listen over de 50 beste barene i verden. I juryen er også Alex Kratena, kjent for å ha drevet verdens beste bar «Artesian» i London og Arcus’ egen Master Blender, Ivan Abrahamsen.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS