I desember slutten Fredrikke Næss som direktør på Grand Hotel Oslo. 1. mai starter hun i samme stilling på Lysebu. (Foto: Morten Holt, arkiv)

Blir ny direktør på Lysebu

Fredrikke Ness var direktør på Grand Hotel Oslo fra 2013 til 2018. Nå er hun ansatt som direktør Lysebu. Hun tiltrer stillingen 1. mai.

Publisert
Fredrikke Næss er klar for nye oppgaver i Oslo. (Foto: Morten Holt, arkiv)

Næss er bosatt i Oslo, utdannet på BI og har nesten 30 år lang drifts- og ledererfaring.

Bred hotellerfaring

Hun har blant annet vært hotelldirektør ved Royal Christiania Hotel, Radisson Blu Scandinavia Hotel og har hatt en rekke lederstillinger innenfor salg, drift og HR.

Næss har også vært nordisk HR-direktør for Radisson Hotels i seks år. Hun kommer senest fra stillingen som direktør for Grand Hotel Oslo, der hun ledet hotellet gjennom en omfattende omstilling- og fornyelsesprosess.

Les også: Forlater Grand Hotel etter seks år som direktør

Fredrikke Næss utenfor Grand Hotel med Christian Ringnes og Kristin Skogen Lund. (Foto: Grand Hotel, arkiv)

Mindre sted med tettere kontakt

– Etter mange år som leder på store hoteller ser jeg frem til en annen type oppgave på et litt mindre sted, der det er mulig å ha tettere kontakt med både gjester og medarbeidere. Jeg tiltrekkes av kvalitetene Lysebu står for – både når det gjelder interiør, servicenivå og kvalitet, og jeg gleder meg til å være med på å løfte Lysebu ytterligere, sier Fredrikke Næss.

– Jeg er glad for å kunne ønske Fredrikke Næss velkommen til «Fondet for dansk-norsk samarbeid» som direktør på Lysebu. Ness skal med sin lange erfaring fra bransjen være med på å sikre Lysebus utvikling. Lysebu rommer mange kvaliteter og et stort potensial, og jeg gleder meg til å arbeide sammen med Næss om å utnytte disse ytterligere, sier generalsekretær for «Fondet for dansk-norsk samarbeid», Aja Bugge.

Lysebu

Lysebu er et hotell og konferansesenter beliggende i Voksenkollen i Oslo. Hotellet har 85 rom og 20 møterom. Lysebu er kjent for god kokkekunst, og har blant annet egen kjøkkenhage, bikuber, en av Norges beste vinkjellere og eget mikrobryggeri.

Stedet er bygget i 1916 i tradisjonell norsk byggestil og ble gitt i nasjonalgave til Danmark etter andre verdenskrig.

Hotellet er eid av «Fondet for dansk-norsk samarbeid», og er medlem av De Historiske Hotel og Spisesteder.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS