Torbjørn Nilsson (til venstre) er en av de tre som har utviklet Skyline. Videre Christen Stray og Knut R. Johannessen fra Electrolux Professional i Norge. (Foto: Morten Holt)

Skyline – ny vei til kulinariske opplevelser

Electrolux Professional har lansert den nye koke-, kjøle- og fryseløsningen Skyline, som har sømløs kommunikasjon mellom kombidamperen og blåsekjøleren/fryseren.

– Skyline kombidamper og blåsekjøler kommuniserer med hverandre. Produktet spør også hele tiden hva du som betjener den, skal gjøre videre, sier salgssjef for storkjøkkenprodukter hos Electrolux Professional i Norge, Knut R. Johannessen.

Brukervennlighet

SkyLine kombidamper en ny løsning som karakteriseres med reduserte driftskostnader. Produktene er utviklet med søkelys på ergonomi og brukervennlighet, og er intuitiv og enkel i bruk.

– Kombidamperen har både nyutviklet vifte- og sirkulasjonssystem (optiflow), som optimaliserer luftstrømmen og sikrer et jevnt og godt stekeresultat, sier Johannessen.

Kombidamperen er utviklet med 11 spesialsykluser og over 100 tillagingsprogrammer (f.eks. heving, sousvide, tørking gjenoppvarming, pasteurisering), noe som gjør at du vil spare tid i arbeidet.

Ifølge Electrolux er dette også den eneste kombidamperen i verden som har 4-stjerners sertifisering for ergonomi og brukervennlighet.

Mindre matsvinn, mindre energiforbruk

– Electrolux Professional kjennetegnes av et bredt produktspekter og innovative, bærekraftige løsninger. Bærekraft på kjøkkenet handler om mer enn å kutte matsvinn. Det handler også om produkter som bruker mindre energi. Med Skyline kombidamper og blåsekjøler har vi tatt steget videre innen produktutvikling, sier Johannessen.

Du får også også SkyClean, som er et automatisk og innebygd selvrensende system med integrert avkalkning av dampgeneratoren.

Blåsekjøler/fryser

Den nye blåsekjøleren/fryseren har et temperaturområde fra -41 til +40 grader, noe som gjør at du både kan heve bakevarer eller tine frossenvarer i blåsekjøleren. Du kan spare penger ved å forlenge holdbarheten på matvarene. Med dette systemet kan du tilberede produkter i kombidamperen og sette det direkte inn i blåsekjøleren og kjøle det ned til under 4 grader på 90 minutter. Etter Electrolux Professional sine beregninger viser det at du kan minske matsvinnet med 35 prosent ved bruk av de nye produktene.

Electrolux er et svensk selskap (grunnlagt 1919), med datterselskaper i en rekke land. Skyline er utviklet i Norden, der tre ansatte er dedikert til å arbeide med nyutvikling.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS