Losby Gods. (Foto: Losby Gods)

Losby Gods åpner dørene – digitalt

Onsdag 8. april åpner Losby Gods dørene digitalt, og hotelldirektør Heidi Elisabeth Fjellheim vil fortelle den herskapelige historien og vise frem det ærverdige godset fra 1850.

Losby Gods vant i november 2019 prisen «Beste historiske hotell i Europa» av Historic Hotels Worldwide. En av årsakene til at det familiedrevne godset på Lørenskog vant i konkurranse med noen av de flotteste og mest kjente historiske hotellene i Europa, er på grunn av hvordan Losby Gods har ivaretatt og forvalter sin historie.

Bli med på en digital tur på godset

Nå ønsker de å gi alle i Norge muligheten til å være med inn i godsets herskapelige stuer og rom fra 1850. Losby Gods har en lang og tradisjonsrik historie, og det er et slør av svunnen tid over jaktslottet som engang var eid av den norske «plankeadelen».

Losby er historien om noen av Norges rikeste familier på 1800-tallet, trelasthandelens oppgangs- og nedgangstider, om kjente Christiania-borgere, rekreasjon, selskapeligheter, gjestfrihet og jaktutflukter, men også om hardtarbeidende husmenn og tjenestefolk.

Dette er første gang en historisk vandring på godset livestreames, og det gjør at man kan lære om stedets rike historie fra sin egen sofakrok. Det blir lagt opp til en interaktiv sesjon, der seerne får mulighet til å stille spørsmål underveis.

Den historiske vandringen livestreames på Losby gods’ sin Facebookside klokken 16.30 den 8. april 2020.

Losby Gods

Strategisk plassert på et av Norges beste golfanlegg ligger Losby Gods, et hotell- og konferansesenter tilknyttet den 170 år gamle hovedbygningen bygget i 1850.

Godset ble kåret til Europas beste historiske hotell i 2019, og har 70 værelser, restaurant, selskapslokaler, bar og 16 møterom i varierende størrelse.

Hotellet er omkranset av to golfbaner, en 9-hulls og en 18-hulls bane.

Losby Gods ligger 20 minutter fra Oslo sentrum, 30 minutter fra Oslo lufthavn Gardermoen og kun 10 minutter fra Lillestrøm og Norges Varemesse.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS