Illustrasjonsfoto: Colourbox.com
Illustrasjonsfoto: Colourbox.com

Blir ny produktsjef for Hans A. Flaaten

Karin Heskestad er ansatt som produktansvarlig i Hans A. Flaaten fra 1. april 2020.

Publisert
Karin Heskestad. (Foto: Flaaten)
Karin Heskestad. (Foto: Flaaten)

Heskestad har lang og solid erfaring fra vinbransjen, der hun har arbeidet med både salg, merkevarebygging og produktutvikling. Hun har hatt ansvar for en portefølje som representerer vinprodusenter fra store deler av verden.

Fremoverlent innstilling

– Mine erfaringer baserer seg på viktigheten bak en god markedsstrategi, en veletablert gjennomføringsplan og en klar og målbar aktivitetskalender, sier Heskestad, og fortsetter:

– Å ha en fremoverlent innstilling til forståelse av sluttkonsumenter er viktig for å kunne etablere og videreutvikle en lojalitet til produktet. Min pasjon for vin startet tidlig da jeg arbeidet i restaurantbransjen, der min nysgjerrighet for vin ble etablert. Jeg fikk muligheten til å starte i vinimportbransjen, og tok min sommelier-utdanning i 2010. Jeg er nysgjerrig etter å finne kundegrupper og å etablere nye muligheter. Jeg er ydmyk stolt og gleder meg veldig til å bli en del av Flaaten teamet, sier Heskestad.

125 år

– Hans A. Flaaten har levert viner i over 125 år. En av våre kjerneverdier er å ha et tett samarbeid med våre vinbønder, samt et personlig og lojalt bånd til våre kunder. Dette er verSSdier Karin Heskestad selv setter høyt, og hun gleder seg til å jobbe tett med våre produsenter og videreutvikle vår portefølje i riktig retning, sier daglig leder hos Flaaten, Mattias Hallin.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS