Fjellro turisthotell.
Fjellro turisthotell.

Nye eiere for Fjellro turisthotell i Valldal

Bauge og Bahus AS har kjøpt Fjellro turisthotell av Eli Linge og Michael Boatwright.

Publisert
Fjellro turisthotell har fått nye eiere. (Foto: Hotellet)
Fjellro turisthotell har fått nye eiere. (Foto: Hotellet)

Fjellro Turisthotell i den populære turistbygda Valldal på Sunnmøre i Møre og Romsdal har fått nye eiere.

Det tradisjonsrike hotellet ved Storfjorden skal nå få en oppgradering, slik at det står klart til det som ventes å bli en ny travel sommersesong.

Historisk

Fjellro turisthotell i Valldal har 24 rom. (Foto: Hotellet)
Fjellro turisthotell i Valldal har 24 rom. (Foto: Hotellet)

Fjellro Turisthotell består av to hotellbygg med til sammen 24 rom. I tillegg et historisk bygg fra 1919, som i dag består av serveringsområder, resepsjon og pub. I tillegg har Fjellro Turisthotell en fantastisk hage som er svært populær for både lokalbefolkning og tilreisende.

Hotellet, som har en lang historie, har de siste 36 år årene vært eid og drevet av Eli Linge og Michael Boatwright. De har nå solgt Fjellro turisthotell til selskapet Bauge og Bahus AS, som fra før driver to overnattingssteder og en restaurant i Solund i Sogn og Fjordane.

Bauge og Bahus AS eies av Tom Erling Bahus og Nina Bauge.

Populær turistdestinasjon

Hotellet ligger like ved kaia, der ferga tar passasjerer til Geiranger, og samtidig er hotellet strategisk godt plassert ved den populære nasjonale turistvegen Trollstigen-Geiranger.

Tom Erling Bahus og Nina Bauge ser nå frem til å videreføre det gode renommeet til Fjellro Turisthotell.

– Vi overtar eiendommen i disse dager, og har allerede startet arbeidet med oppgradering av rommene, hagen og «restauranthuset». Vi ønsker å videreutvikle Fjellro Turisthotell til å bli et uformelt sted med en god kvalitet på både overnatting og servering, sier de to nye hotelleierne.

Utvikling

– Vi vil ha søkelys på at gjestene skal bli boende over flere dager, og bruke Valldal sin naturlige og sentrale beliggenhet som base for å oppleve hele regionen. Vi ønsker også å bidra til at turister ønsker å oppleve Valldal mer enn bare i de hektiske sommermånedene. Slik vil Fjellro Turisthotell og Valldal kunne utvikle seg på en god måte både for de som bor i Valldal og de besøkende. Vi ønsker å bidra til at Valldal som samfunn utvikler seg på en mest mulig bærekraftig måte i tiden fremover og at Fjellro kan være med å bidra til dette, forteller Bahus og Bauge.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS