Silver Seafood inngår samarbeid med Lerøy Sjømatgruppen. (Foto: Silver Seafood)
Silver Seafood inngår samarbeid med Lerøy Sjømatgruppen. (Foto: Silver Seafood)

Blir Møre og Romsdals nye sjømatgrossist

En av Norges ledende leverandør av levende sjøkreps, Silver Seafood, inngår et samarbeid med Lerøy Sjømatgruppen, og blir lokal grossist i Møre og Romsdal.

Publisert

Fra 1. juni skal selskapene levere fisk, sjømat, kjøtt og spesialprodukter til alle kundegrupper i storkjøkkenmarkedet i fylket.

– Sjømat av høy kvalitet

– Lerøy Sjømatgruppen har, over tid, hatt et ønske om å utvikle og forsterke sitt landsdekkende grossistnettverk i Møre og Romsdal. Vi er stolte over å kunne presentere vårt nye medlem, Silver Seafood. Vi er overbevist om at dette blir en veldig god og riktig grossist i dette området, ikke minst på grunn av sitt sterke engasjement og erfaring rundt det å levere sjømat av høy kvalitet, forteller administrerende direktør i Lerøy Sjømatgruppen, Bjørn Jakobsen.

Lerøy Sjømatgruppen er en av landets største leverandører av sjømat og delikatesser til storkjøkkenmarkedet. Dette inkluderer både hoteller, restauranter, kantine og offentlig sektor. Silver Seafood avdeling Engros blir den niende grossisten i nettverket, som strekker seg fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør.

Til «high end»-markedet

Det beste havet har å tilby I 2020 var salget til Silver Seafood AS hovedsakelig fokusert på høykvalitets sjømat til «high end»-markedene i Europa, USA og Asia. Gjennom samarbeidet med Lerøy Sjømatgruppen kan selskapet nå også levere et større og bredere varesortiment til lokale aktører innen storkjøkkenmarkedet.

– Vi ser virkelig frem til å være med å utvikle grossisten Silver Seafood til å bli en fullsortiments sjømatbedrift gjennom lokale - så vel som sentrale tilførsler av det beste havet har å tilby, med sterkt søkelys på servicegrad, kompetanse og fleksibilitet, sier Jakobsen. Silver Seafood har ansatt to nye medarbeidere som sammen skal drifte engros-avdelingen, Svein-Tore Fossum og Asgeir Hoel.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS