Høy aktivitet etter messeslutt hvor frivillige fra Frelsesarmeen Hallingdal var i mottaksstasjonen for overskuddsmat i messehallen på Storefjell. Erik Strøm i Nores kontrollerte og veide all mat som ble levert inn.
Høy aktivitet etter messeslutt hvor frivillige fra Frelsesarmeen Hallingdal var i mottaksstasjonen for overskuddsmat i messehallen på Storefjell. Erik Strøm i Nores kontrollerte og veide all mat som ble levert inn.

Bærekraftig messe-resultat på Noresdagen

Medlemmene i Nores har høye ambisjoner om å kutte matsvinn, og setter høye krav til seg selv og bransjen. Derfor ble deres egen mat- og drikkemesse på Storefjell Resort Hotel denne uken testet ut som beste praksis for andre året på rad.


For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1350,-
(herav mva kr 150)

Kort

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1350,-
(herav mva kr 150)

Faktura

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1000,-
(herav mva kr 0,-)

Kort

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1000,-
(herav mva kr 0,-)

Faktura

Powered by Labrador CMS