Thon Hotels og Arctic Travel Company samarbeider i nord. (Illustrasjonsfoto: Morten Holt)

Thon Hotels og Arctic Travel Company samarbeider i nord

Thon Hotels og Arctic Travel Company har inngått en samarbeidsavtale i nord. De som ønsker en ferie i Nord-Norge, kan både bestille opplevelsesaktiviteter og overnatting på samme sted.

Utsikt fra Thon Hotel Lofoten i Svolvær. (Foto: Morten Holt)

I mars 2020 lanserte Arctic Travel Company sin nettside med et bredt tilbud om aktivitetsopplevelser i Nord-Norge – med mål om å posisjonere reiselivet i Nord-Norge både nasjonalt og internasjonalt.

Administrerende direktør i Arctic Travel Company, Cyril Bricaud. (Foto: ATC)

Fra i mai inkluderes 11 av Thon Hotels sine hoteller fra Lofoten og nordover i flere av pakkene på Arcticrtravelcompany.com.

Gjelder allerede denne sommeren

For å tilby attraktive reiselivspakker, har Arctic Travel Company investert i flere aktivitetsbedrifter i Nord-Norge.

Avtalen mellom Thon Hotels og Arctic Travel Company innebærer tilbud om opplevelsespakker med overnatting allerede sommeren 2020.

Gjøre det enklere

– Målet er å gjøre det enkelt å bestille ferie i Nord-Norge. Denne avtalen gir markedet flere tilbud om reiselivspakker med overnatting allerede denne sommeren, sier Arctic Travel Companys administrerende direktør, Cyril Bricaud.

Konserndirektør for Thon Hotels, Morten Thorvaldsen. (Foto: Thon Hotels)

– Thon Hotels har hoteller over hele Norge, og Nord-Norge har spennende destinasjoner med vakker og spektakulær natur. De siste årene har lokale opplevelser og aktive ferier vært populært, og steder som Tromsø, Svolvær og Kirkenes har hatt økt interesse. På grunn av koronasituasjonen tror og håper vi at mange ønsker å være turist i eget land. Samarbeidet med Arctic Travel Company gir oss muligheten til å tilby gjester enda flere unike opplevelser, sier konserndirektør for Thon Hotels, Morten Thorvaldsen.

– Sommeren i nord er like fantastisk

Illustrasjonsfoto: Morten Holt

Den arktiske region er velkjent for vinter- og nordlysturisme – med aktiviteter som hundespann, snøscooter, nordlyscruise, snøskovandring og samisk kultur i det spektakulære nordnorske vinterlandskapet.

– Sommeren i nord er like fantastisk, sier Cyril Bricaud, og fortsetter:

– Bytt nordlys med midnattssol. Bytt hundesleder og snøscooter med kajakk, sykkel eller vandring i fjellet. Sommeren er også en tid der du har større mulighet til å nyte synet av de vakre fjellene, fjordene og fiskeværene. Dessuten er Nord-Norge for alle typer reisende. Fra dem som bare vil kose seg til de som vil utfordre sin egen fysikk.

Arctic Travel Company planlegger å øke sitt tilbud med nye produkter i Tromsø, Lofoten, Narvik og Kirkenes for at nordmenn kan velge mellom flere, unike opplevelser under midnattssolen.

Ferie i eget land

I likhet med mange av våre kolleger i reiselivsbransjen, forventer vi at nordmenn vil feriere i eget land til sommeren.

– Undersøkelser viser at en stor andel av befolkningen i Sør-Norge opplever det arktiske Norge som et eksotisk, spennende og interessant reisemål. Likevel er det bare omtrent halvparten som har besøkt området. Vi har derfor satt sammen et bredt utvalg med sommerprodukter på vår webside. Når vi gjennom avtalen med Thon Hotels kan tilby overnatting som del av pakken, vil det gjøre uprøvde reisemål enklere tilgjengelig for alle nordmenn, sier Cyril Bricaud.

Arctic Travel Company

Arctic Travel Company er en norsk reiselivsbedrift etablert i 2019 av Private Equity selskapet Longship AS, og eid av morselskapet Norwegian Travel Company.

Ambisjonen er å gjøre bærekraftige opplevelsesprodukter i Nord-Norge og den norske arktiske utforskingsarv tilgjengelig for hele verden.

Selskapet har fram til nå investert i fem bedrifter: Brim Explorer, Snowhotel Kirkenes, Arctic Explorer, Lyngsfjord Adventure og Tromsø Travel. Strategien er å bygge på en lidenskap for historiene den arktiske villmark kan tilby, og hele tiden søke nye muligheter for å forbedre produkttilbudet.

Les mer på Artictravelcompany.com

Thon Hotels

Thon Hotels har ca. 10 300 rom fordelt på 73 hoteller i Norge, samt hoteller i Brussel og Rotterdam. Thon Hotels er en norsk hotellkjede som er kjent for lekkert design og velsmakende hotellfrokoster. Det er gode renholdsrutiner og hygienetiltak på alle Thon-hoteller.

Smittevern og sikkerhet for både gjester og ansatte har et høyt fokus. Alle Thon-hoteller følger anbefalinger, råd og retningslinjer fra helsemyndighetene.

Les mer på Thonhotels.no

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS