På Arendalsuka skrev disse tre under en intensjonsavtale på vegne av sine respektive foreninger. Fra venstre direktør i BKLF, Gunnar Bakke, daglig leder i NKL, Espen Wasenius, og leder i Kost- og enæringsforbundet Arnt Steffensen.
På Arendalsuka skrev disse tre under en intensjonsavtale på vegne av sine respektive foreninger. Fra venstre direktør i BKLF, Gunnar Bakke, daglig leder i NKL, Espen Wasenius, og leder i Kost- og enæringsforbundet Arnt Steffensen.

Nytt samarbeid skal bidra til økt rekruttering til mat- og måltidsbransjen

Norske Kokkers Landsforening (NKL), Baker- og konditorbransjens Landsforening (BKLF) og Kost- og ernæringsforbundet i Delta (KEF) ønsker å samarbeide på tvers av organisasjonsgrensene med tanke på rekruttering til restaurant- og matfag generelt, til egne fag spesielt.


For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1350,-
(herav mva kr 150)

Kort

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1350,-
(herav mva kr 150)

Faktura

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1000,-
(herav mva kr 0,-)

Kort

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1000,-
(herav mva kr 0,-)

Faktura

Powered by Labrador CMS