Scandic Elgstua Nina Bogerud John Tømte nett
Scandic Elgstua Nina Bogerud John Tømte nett

Kåret til Norges beste hotell

Scandic Elgstua i Elverum, The Thief i Oslo og Basecamp Spitsbergen i Longyearbyen på Svalbard deler førsteplassen i en kåring av Norges beste hotell på Hotels.com. De tre hotellene scoret 4,7 av 5 oppnåelige poeng.

Publisert

Hotelldirektør Nina Bogerud Caspari og eier og daglig leder John Tømte (foran) på Scandic Elgstua forteller at utmerkelsen en stor seier for de ansatte.

– Dette var overraskende, og veldig, veldig hyggelig, sier en smilende hotelldirektør på Scandic Elgstua, Nina Bogerud Caspari til Ostlendingen.no.

Hotellet ble åpnet så sent som i juni 2013, og har allerede rukket å markere seg kraftig på det norske «hotellkartet»..

Gjestene gir tilbakemeldinger

"

Kjøkkensjef Halvor Riisen Grøt, hotelldirektør Nina B. Caspari og eier John Tømte. (Foto: Morten Holt)

Kåringen er gjort basert på brukeranmeldelser på nett-siden Hotels.com, altså tilbakemeldinger fra hotellgjester som har bestilt via nettsiden.

– Vi er utrolig glade nå! Det at personalet og servicen trekkes frem i begrunnelsen som spesielt positivt er gledelig. Jeg vil gi en stor takk til alle våre ansatte på hotellet som med rauset, stil og glimt i øyet ivaretar vertskapsrollen på en suveren måte, sier Caspari.

– Ekte og troverdige

– Å score hele 4,7 stjerner av fem mulige er et utrolig bra resultat, og noe hotellene virkelig kan være stolte av. Våre anmeldelser er fra faktiske gjester som har bodd på hotellene, noe som sikrer at poengsummene er ekte og troverdige, sier Carolina Annand i Hotels.com i en pressemelding.

Tusenvis av besøkende

Luksushotellet The Thief i Oslo deler førsteplassen med Scandic Elgstua og Basecamp Spitsbergen. (Foto: Arkiv)

Den delte førsteplassen i kåringen er fordelt mellom hoteller Oslo, Elverum og Longyearbyen. Nå håper hotelldirektør Caspari at Scandic Elgstua kan sette Elverum på kartet.

– For noen er byen et fint stoppested på vei til fjellet, mens andre ønsker seg overnatting i forbindelse med konferanser eller sport- og friluftsarrangementer. Blant annet kommer tusenvis av besøkende til Elverum hvert år i forbindelse med Nordiske Jakt- og Fiskedager. Vi ønsker i alle fall velkommen til oss med åpne armer hvis du er i nærheten, sier hun.

– En stor dag for Scandic Hotels

Basecamp Spitsbergen (bildet) deler førsteplassen med The Thief og Scandic Elgstua. (Foto: Hotels.com)

– Dette er helt fantastisk, og en stor dag for Scandic. På Elverum har vi en fantastisk gjeng i et flott hotell som skaper gjesteopplevelser i verdensklasse. Det er vi stolte av. Jeg er i full sving med å takke alle ledere og ansatte ved hotellet som sørger for en formidabel servicekultur som sitter i veggene, sier administrerende direktør for Scandic Hotels i Norge, Svein Arild Steen-Mevold.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS