Thon Hotel Vika Atrium Restaurant Holmen_1
Thon Hotel Vika Atrium Restaurant Holmen_1

Oppgradert Thon Hotel Vika Atrium

Thon Hotel Vika Atrium har gjennom det siste året vært gjennom en omfattende renoveringsprosess, med blant annet nyoppussede hotellrom og oppgradert konferansesenter. Snart vil også antall hotellrom øke fra 79 til 102 hotellrom.

Publisert

Oppgraderte rom på Thon Hotel Vika Atrium.

«Hotellet byr på nyoppussede hotellrom med smart-TV og musikkanlegg, enda flere oppgraderte rom, et sprekere konferansesenter og restaurant med mer søkelys på matopplevelsen, stort treningssenter og nytt ventilasjonsanlegg i bygget», heter det i en pressemelding.

Thon Conference Vika Atrium

Fra konferansenteret på hotellet.

Konferansesenteret Thon Conference Vika Atrium, ble gjenåpnet november 2014. Hotellet har med det fått et helt nytt konferansesenter, med nytt ventilasjonsanlegg, nytt teknisk utstyr og tredoblet kapasiteten på pausebuffer.

Totalt byr hotellet på 18 møterom, sju styrerom, flere plenumssaler og stort auditorium med plass til over 250 personer. Den totale møtekapasiteten er 650 personer.

Restaurant med 252 sitteplasser

Restauranten Holmen på Thon Hotel Vika Atrium.

I tillegg har hotellet fått ny restaurant med 252 sitteplasser, ny åpen kjøkkenløsning og nytt design.

«Matkonseptet og restaurant/kjøkken er utviklet med tanke på at våre konferansegjester skal ha en matopplevelse når de besøker oss», heter det i pressemeldingen.

Fra topp til tå

Fargerikt i lobbyen.

I mai 2015 var korridorer pusset opp i de friskeste farger og de fleste hotellrom er totalrenovert. Alle hotellrom er utstyrt komfortsenger, lyse baderom, smart-TV og eget musikkanlegg. Det er investert i nytt ventilasjonsanlegg på alle rom.

Lobby er også pusset opp med egen bar i tilknytning til resepsjonen. Hotellet kan dessuten by på et treningssenter med det aller meste av utstyr tilgjengelig.

Snart helt ferdig

Fra inngangspartiet.

65 av hotellets 79 hotellrom sto ferdig i mai, mens de resterende værelsene gjenåpner 21. september 2015.

I forbindelse med dette vil hotellet også utvides fra 79 til 102 hotellrom, og vil etter utvidelsen også kunne tilby et utvalg av fullverdige handikap-rom, samt tre minisuiter.

Hotellet vil da kunne tilby totalt 25 oppgraderte hotellrom.

Offisiell markering 24. september

Torsdag 24. september markerer Thon Hotel Vika Atrium sin offisielle åpning med en hyggelig sammenkomst og visning for samarbeidspartnere og kunder.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS