Kvavik Camping 1
Kvavik Camping 1

Selger Kvavik Camping i Lyngdal

Etter å ha drevet Kvavik Camping i 26 år ønsker nå ekteparet Kjell og Irene Kvåvik å selge campingplassen.

Publisert

Kvavik Camping skal selges.

Kvavik Camping ligger lunt til bak et lite skogholt ved den store barnevennlige sandstranden i bunnen av Kvavikfjorden i Lyngdal.

Vertskapsparet Kjell og Irene Kvåvik overtok driften av campingplassen i 1989/90, men blir nå pensjonister.

– Min kone og jeg har hatt stor glede av å arbeide med gjester som kommer igjen år etter år. Kvavik Camping er en viktig del av vårt liv og det blir vemodig å slutte av, sier Kjell Kvåvik.

Familievennlig campingplass

Kvavik Camping har deretter gradvis blitt oppgradert og utviklet til en stor familievennlig campingplass. Området er godt tilrettelagt med grønne plener, skog, lekeplass, ballbane og skjerming mot vei.

Campingplassen inneholder nå 10 moderne leiligheter, plass til om lag 250 bobiler, campingvogner og telt, 12 mindre hytter, tre serviceanlegg, hovedhus med kiosk, leilighet, kontor, aktivitetsrom og lager.

Les mer på Kvavik-camp.no

God drift

«Kvavik Camping har stabile gode regnskapstall og forholdene ligger derfor godt til rette for en ny eier som har kreativitet og pågangsmot til å utvikle turistsenteret videre. Det er viktig for dagens drivere og lokalsamfunnet i Lyngdal at dette attraktive turistsenteret blir tatt godt vare på og videreutviklet», heter det i en pressemelding.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS