Comfort Hotels satser på nye treningstrender

Comfort Hotel Børsparken satser på nyere treningstrender og åpner Nordens første hotell-CrossFit gym i samarbeid med Crossfit Christiania.

Publisert

Comfort Hotel Børsparken har etter relanseringen av hotellet i 2011, hatt fokus på trening blant hotellets ansatte og gjester. Nå er treningsrommet på hotellet oppdatert med splitter nytt treningsutstyr, tilrettelagt for egentrening og CrossFit.

– Comfort Hotel Børsparken har i flere år vært kjent for å ha et velutstyrt og stort treningsrom. Trening følger trendene i samfunnet, og våre gjester har etterspurt et treningsrom med færre faste maskiner og større mulighet for trening med egen kroppsvekt. Vi har derfor tilrettelagt treningsrommet som nå er utstyrt med ny romaskin, vektballer, battleropes, i tillegg til et crossfit-cage med vektstenger og ringer, sier Johanna Furenbäck, hotelldirektør ved Comfort Hotel Børsparken, i en pressemelding.

Service, helse og trening

Det nye treningskonseptet, (cross)Fit for business, er utviklet i samarbeid med erfarne og dedikerte trenere fra CrossFit Christiania, som også har utviklet et eget treningsprogram for hotellets besøkende.

– Det har vært spennende å samarbeide med en aktør som Comfort Hotel. CrossFit Christiania bygger på et genuint treningsmiljø hvor alle heier hverandre frem. CrossFit Christiania og Comfort Hotel har mye til felles – både når det gjelder service, helse og trening, men også det å jobbe ekstra hardt for å bli de beste i det vi driver med, sier daglig leder ved CrossFit Christiania, Markus Helle-Pettersson,

Vil være et «nytenkende» hotell

Hotellets ansatte har allerede tatt i bruk det nye CrossFit treningsrommet, og 10. august 2016 åpnet de dørene for hotellets besøkende, og interesserte i nærmiljøet.

– Vi ønsker å være et «nytenkende» hotell med gode relasjoner til våre omgivelser. Derfor åpner vi også treningsrommet for aktørene i lokalmiljøet vårt, slik at de kan trene før jobb, i lunsjen eller etter jobb dersom de ønsker det, sier Johanna Furenbäck.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS