Scandic Lillestrøm med hotelldirektør Jannicke Holmgreen Lorentzen i spissen, er kåret til årets beste Scandic-hotell. (Foto: Scandic Hotels)
Scandic Lillestrøm med hotelldirektør Jannicke Holmgreen Lorentzen i spissen, er kåret til årets beste Scandic-hotell. (Foto: Scandic Hotels)

Scandic Lillestrøm er verdens beste Scandic-hotell

Scandic Lillestrøm er kåret til årets beste Scandic-hotell i konkurranse med 280 andre hoteller i kjeden. I tillegg fikk housekeeping-avdelingen på Scandic Victoria Oslo prisen for årets beste team, mens Angela Ferar, som er frokostkokk på Scandic Valdres, er kåret til «Årets ansatt» i kjeden.

Publisert
Scandics Norge-sjef, Svein Arild Steen-Mevold. (Foto: Scandic Hotels)
Scandics Norge-sjef, Svein Arild Steen-Mevold. (Foto: Scandic Hotels)

Mandag 26. august var det for prisutdeling under Scandics egen «Leadership Conference» i Stockholm. Blant 280 hoteller i hele Norden fikk Scandic Norge hele tre priser, og kan dermed skilte med flest priser blant sine nordiske og europeiske kolleger i Scandic-kjeden.

Scandic Lillestrøm. (Foto: Tord-Erik Andersen)
Scandic Lillestrøm. (Foto: Tord-Erik Andersen)

– Dette er utrolig gøy. Vi er sprekkferdige av stolthet over våre medarbeidere som tar hjem prisen for Årets ansatt og Årets hotell. At housekeeping-avdelingen på Scandic Victoria i tillegg får prisen får Årets team er helt fantastisk. Totalt 280 hoteller og 18 000 Scandic-ansatte i Norden er med i konkurransen, så dette er virkelig en stor anerkjennelse til våre ansatte i Norge, sier administrerende direktør i Scandic Norge, Svein Arild Steen-Mevold.

Tre priser til Norge

Scandic Lillestrøm vant prisen for «Årets hotell» i konkurranse med 280 hoteller over hele Norden, mens frokostkokk Angela Ferar på Scandic Valdres ble kåret til «Årets ansatt» i Scandic blant 18 000 medarbeidere. I tillegg fikk housekeeping-teamet på Scandic Victoria i Oslo prisen for «Årets team».

Totalt ti priser ble delt ut i forbindelse med Scandic Leadership Conference som fant sted på Scandic Infra City i Stockholm mandag kveld.

Se alle prisene lengre ned i saken

Kåret til årets hotellblant 280 hoteller i Norden

Årets ansatt i Scandic Hotels: Angela Ferar på Scandic Valdres. (Foto: Scandic Hotels)
Årets ansatt i Scandic Hotels: Angela Ferar på Scandic Valdres. (Foto: Scandic Hotels)

I konkurranse med hele 280 hoteller i Norden var det Scandic Lillestrøm som gikk av med den gjeve prisen for Årets hotell i Scandic-kjeden. Hotellet åpnet på nyåret i fjor og har allerede rukket å bemerke seg både i byen og internt i hotellkjeden. I juryens begrunnelse er det spesielt hotellets innsats for å skape en inkluderende arbeidsplass som trekkes frem. Hotelldirektør på Scandic Lillestrøm, Jannicke Holmgreen Lorentzen, er svært stolt. Mye av æren gir hun til de ansatte.

– Det er med en stor porsjon stolthet og ydmykhet at vi på mandag mottok prisen for Årets hotell i Scandic i konkurranse med hele 280 hoteller. Jeg er utrolig takknemlig for mitt fantastisk team, som har vært med på å gjøre at Scandic Lillestrøm har vært en suksess fra dag én. Denne prisen går til alle våre ansatte på hotellet, og dette skal vi feire, sier Holmgreen Lorentzen.

Årets team hos Scandic Hotels: Housekeeping-avdelingen på Scandic Victoria Oslo. (Foto: Scandic Hotels)
Årets team hos Scandic Hotels: Housekeeping-avdelingen på Scandic Victoria Oslo. (Foto: Scandic Hotels)

Frokostkokk til topps blant 18 000 medarbeidere

Blant Scandics 18 000 medarbeidere var det Angela Ferar, frokostkokk på Scandic Valdres, som vant prisen for Årets ansatt. Hotelldirektør på Scandic Valdres, Berit Lunde, er svært stolt.

– Dette var fortjent! Nylig ble Scandic Valdres kåret til fylkesvinner i den anerkjente konkurransen Twinings Best Breakfast, også kjent som det uoffisielle NM i hotellfrokost. Dette er mye takket være en fantastisk innsats fra Ferar. Hver eneste morgen sjekker hun gjesteanmeldelser for å se hva gjestene sier om frokosten hennes. Hun står på året rundt for å skape de beste gjesteopplevelsene og gir alltid det lille ekstra, sier hotelldirektør Lunde.

Med ansatte fra 13 ulike nasjoner

Vinnerteamet for prisen «Årets team» beskrives av juryen som et team som yter topp service til sine gjester. Hotelldirektør på Scandic Victoria, Ellen Ravnå, tror seieren skyldes et stort mangfold på teamet og et fantastisk samarbeid.

– Denne prisen er virkelig fortjent. Vi har ansatte fra 13 ulike nasjoner i denne avdelingen. Vi har derfor et fantastisk, mangfoldig team bestående av ulike kulturer og bakgrunner, noe våre medarbeidere bruker til å støtte, bistå og lære hverandre. Det gode samarbeidet på avdelingen er i tillegg svært positivt for både resten av hotellet og våre gjester. Jeg vil takke hele teamet for en helt fantastisk jobb og utvikling, uttaler Ravnå.

Disse vant Scandic-prisene (engelsk):

Hotel of the Year – Scandic Lillestrøm

Collaboration Team of the Year – Housekeeping-teamet på Scandic Victoria i Oslo

Team Member of the Year – Victoria Angela Ferar på Scandic Valdres

Commercial Achievement of the Year – Scandic Hamburg Emporio i Tyskland

Leader of the Year – Outi Hanhijärvi fra Finland

Sustainability Improver of the Year – Scandic Odense i Danmark

Storyteller of the Year – Thomas Hansen på Helsingborg Nord i Sverige

Fighter of the Year – Päivi Keippilä fra Finland

Bold Team of the Tear – Revenue management teamet på Stockholm City

Service Act of the Year – Scandic Regina Herning i Danmark

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS