Thon Hotel Polar gjenåpnes i dag, mandag 10. august. (Foto: Thon Hotels)

Thon Hotel Polar har gjenåpnet

Mandag 10. august gjenåpnes Thon Hotel Polar i Tromsø.

– Vi gleder oss til vårt flotte hotell åpnes for gjester igjen. Mens hotellet var midlertidig stengt, pusset vi opp kjøkkenet og frokostsalen, som vi også kaller for Spiseriet, sier hotelldirektør Linn Alexandersen.

– Det er ingen tvil om at de siste månedene har vært en krevende periode. De ansatte har vist stor forståelse for situasjonen og er ivrige etter å komme tilbake på jobb etter nedstengingen 12. mars. Nå ser vi alle fremover og skal gjøre vårt ytterste for å yte den beste servicen for våre gjester, sier Alexandersen.

Konferansesenter

Høsten 2019 åpnet konferansesenteret Thon Conference Tromsø, som er tilknyttet Thon Hotel Polar og Thon Hotel Tromsø. Konferansesenteret strekker seg over tre etasjer. Den største salen har plass til 150 personer og kan tilby åtte møterom.

– I mai og juni har vi hatt en del kurs og konferanser i vårt nye konferansesenter. Nå skal det bli flott å ha full drift igjen. Vi har meget gode rutiner for smittevern på plass og store, luftige lokaler, sier hotelldirektøren.

Ca. 300 hotellrom i Tromsø

Thon Hotels har stor overnattingskapasitet i Tromsø med totalt ca. 300 hotellrom fordelt på Thon Hotel Polar og Thon Hotel Tromsø. Begge hotellene ligger i Grønnegata.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS