Konrad Sel flytter Østlandske Storhusholdning fra Hamarhallen til Vikingskipet. (Foto: Morten Holt)

Østlandske Storhusholdning flyttes til Vikingskipet

I 2021 flyttes messen Østlandske Storhusholdning til Vikingskipet i Hamar. Datoene for neste års messe er 6. og 7. oktober.

Østlandske Storhusholdning vil i 2021 arrangeres i Vikingskipet. (Foto: Vikingskipet)

Østlandske Storhusholdning arrangeres for 14. gang i 2021. Tidligere har messen blitt arrangert i Hamarhallen/Scandic Hamar, men den har nå vokst seg ut av de lokalene.

– Som alle vet har, vi de siste årene hatt nærmere 100 utstillere og ventelister av bedrifter som har ønsket å profilere seg på Østlandske Storhusholdning. Derfor er det en stor glede å fortelle om at vi har besluttet å flytte hele messen til Vikingskipet på Hamar, der vi får mye større plass, sier en begeistret messegeneral i arrangørselskapet Utstillingsplassen Messer as, Konrad Sel.

Plassmangel er hovedårsaken

Østlandske Storhusholdning arrangeres for 14. gang i 2021. (Foto: Morten Holt)

– Plassmangel er hovedårsaken til at vi nå flytter. I evalueringen av messen i 2019 kom det også tydelige tilbakemeldinger om at vi må fornye oss, og sette større søkelys på de utfordringer hele horecabransjen står ovenfor. Nå får vi «ubegrenset» med plass og har allerede flere konkrete og realistiske planer for nytt innhold og temaer, forteller Sel, som legger til at de som arrangører også tar imot gode ideer, og vil gjerne videreutvikle ideene med offensive og målbevisste utstillere.

Bedre forutsetninger

– Hele utstillerbransjen er pålagt stengt i disse covid-19-tider. Hvor lenge det vil være restriksjoner inn i 2021, er helt uvisst, men Østlandske Storhusholdning 2021 blir arrangert i oktober 2021. Med så stor hall som Vikingskipet er, har vi bedre forutsetninger for å legge til rette for smitteverntiltak, noe som igjen vil føre til større sannsynlighet for gjennomføring. Vi håper alle setter av deltakelse i sine budsjetter for 2021 – og merker av datoene 6. og 7. oktober i kalenderen, sier Sel.

Les mer på Storhushold.no

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS