Illustrasjonsfoto: Morten Holt
Illustrasjonsfoto: Morten Holt

Skal gjøre kantinen grønnere

At konsumet av bærekraftig mat må opp, raskt, er det bred enighet om. Men bred enighet har så langt ikke bidratt til å endre norske matvaner. Nå går seks norske selskaper sammen i forskningsprosjektet «Food (R)evolution» for å få til et taktskifte.


For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 2025,-
(herav mva kr 225)

Kort

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 2025,-
(herav mva kr 225)

Faktura

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1600,-
(herav mva kr 0,-)

Kort

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1600,-
(herav mva kr 0,-)

Faktura

Powered by Labrador CMS