Flere bærekraftpriser til Essity. (Foto: Essity)

Har vunnet flere bærekraftpriser

Med bærekraftige produkter og tjenester, har det resultert i en rekke internasjonale priser og utmerkelser som omhandler bærekraft for Essity.

Essity ble også nylig kåret til en av de 150 mest bærekraftige selskapene i verden av over 7000 internasjonale selskaper av S&P Global`s Sustainability Yearbook 2022.

– Kjernen i vår forretningsstrategi

– Bærekraft er kjernen i vår forretningsstrategi, så vi er glade for å ha mottatt disse prestisjetunge prisene og utmerkelsene, sier Reneé Remijnse, «Sustainability Communications Director» hos Essity, og legger til:

– Som en global leder innen profesjonell hygiene er det vår misjon å legge til rette for et bærekraftig liv mens du er borte fra hjemmet. Dette gjør vi ved å komme opp med sirkulære løsninger, skape mer av mindre, og ved å forbedre trivselen til ansatte på arbeidsplassen.

Utmerkelsene Essity nylig har mottatt

· Omtalt i 2022 FTSE4Good Global Sustainability Index, og ble tildelt en «Platinum Medal» i 2022 Ecovadis CSR Rating. Dette plasserer Essity i topp én prosent av alle selskaper som skal vurderes av Ecovadis.

· Ble anerkjent ved årets Interclean Amsterdam-pris i kategorien «Sustainability - Best Practice» under European Cleaning & Hygiene Awards som ble holdt i Brussel i april med en pris i kategorien «Sustainability and Environment».

· Essity vant både prisen «Sustainability and Environment», og «Innovation» under Amsterdam Interclean for sitt Tork Heavy-Duty Cleaning-klut, som er laget av 99 prosent plantebaserte fibre.

· Essity sin Tork PaperCircle, verdens første resirkuleringstjeneste for papirhåndklær, fikk stor annerkjennelse i resirkuleringsseksjonen av Paper Industry Gold Awards i mai. I tillegg ble det nominert til en Footprint Award for «Sustainability Excellence» i juni. Tork PaperCircle gjør det mulig for bedrifter å redusere sitt miljøavtrykk med 40 prosent1 – håndklærne samles inn av Tork PaperCircle bærekraftspartnere, og tas med til lokale resirkuleringssentre hvor de blir omgjort til andre produkter.

· Høyeste rangeringen i MSCI ESG Ratings, og en sølvmedalje i kategorien «Household Products» i S&P Global`s Sustainability Yearbook 2022. Denne gjennomgangen av mer enn 7000 globale selskaper viser Essity som en av de 150 mest bærekraftige selskaper i verden.

1) Based on a Life Cycle Assessment for Europe, where the avoided processes have been taken into account, conducted by Essity and verified by IVL, Swedish Environmental Research Institute Ltd, 2017.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS