Søkelys på bærekraft og matsvinn på Østlandske Storhusholdning

Det er tid for Innlandets største storhusholdningsmesse, Østlandske Storhusholdning. Messen arrangeres 23. og 24. oktober. I år er det også lagt inn to seminarer på messen, der søkelyset settes på bærekraft og matsvinn.

Publisert
Østlandske Storhusholdning arrangeres på Hamar 23. og 24. oktober. (Foto: Østlandske Storhusholdning)

– Det er ikke ofte styreleder i Asko-gruppen opptrer offisielt, samt at KuttMatsvinn 2020 ønsker å mobilisere Innlandet med å kutte matsvinnet. Dette bør være interessant for mange i bransjen, og jeg oppfordrer alle til å komme og lære av gode ideer og eksempler fra de beste på dette, melder messegeneral Konrad Sel.

Foruten seminarene, arrangeres blant anney Asko Servering Norges Cup for kokkelærlinger onsdag 23. oktiober, mens Innlandskokken skal kåres torsdag 24. oktober.

Seminarene

Onsdag 23. oktober 13.0013.30

Styreleder i Asko-gruppen og Oslos miljøambassadør Torbjørn Johannson brenner for bærekraft og miljø.

Johannson deler sine erfaringer med å gjøre Oslo grønnere, samt gir helt sikkert gode råd og ideer til hva vi kan gjøre i Innlandet!

Torsdag 24. oktober 13.0013.30

Det kastes mat for mange milliarder kroner per år i Norge!

Erik Vold fra Matvett presenterer KuttMatsvinn2020, serveringsbransjens eget initiativ for å redusere matsvinnet med 20 % innen 2020.

Erik vil dele erfaringer fra prosjektet og gi råd om hvordan serveringssteder kan redusere matsvinnet, og ved det oppnå økt lønnsomhet i egen virksomhet.

Les mer om Kutt Matsvinn her

Les mer om seminarene og meld deg på på Storhushold.no

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS