Seniorforsker Antje Gonera holder ei lyspære opp med venstre hånd. Mørkt hår og briller, mørk v-genser og mørk bakgrunn.
Seniorforsker Antje Gonera leder det strategiske programmet FoodForFuture der forskerne har undersøkt store norske matbedrifters forhold til bærekraftsorientert innovasjon.

– Bærekraftsarbeid gjør norske bedrifter mer innovative


For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 2025,-
(herav mva kr 225)

Kort

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 2025,-
(herav mva kr 225)

Faktura

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1600,-
(herav mva kr 0,-)

Kort

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1600,-
(herav mva kr 0,-)

Faktura

Powered by Labrador CMS