
Nå kan du også spise emballasjen
Nå kan du servere mat og desserter i skåler og former, som kan spises. Formene er laget av potetstivelse..

Det er Bako AS, et datterselskap av Idun Industri, og en del av Idun-gruppen, som står bak lanseringen av konseptet «Do Eat» i Norge.

«Do Eat»
«Do Eat» er former og skåler som du kan spise med innhold. Bako har tre varianter tilgjengelig i Norge; Tulip, Boat og Lotus.

«Formene er helt nøytrale på smak, og passer derfor til både søte, salte og spicy retter. De kan serveres som de er, eller de kan stekes i ovn for å få en lun matopplevelse. Formene kan også bakes i, så her kan det trylles frem gode og søte småkaker og muffins. Størrelsene på formene er tilpasset en god munnfull som passer perfekt til tapas og småretter», heter det i en pressemelding.
Naturlige produkter
«Do Eat» er naturlige produkter som er laget av en oppskrift på vann og potetstivelse. Dette behandles deretter med en naturlig «coating», slik at de skal tåle alle former for mat uten å miste fasong og farge.
«Formene er 100 prosent biologisk nedbrytbare, og skal kastes med matavfall dersom de ikke blir spist, noe som gjør dette både smart og miljøvennlig», heter det i pressemeldingen.
Les mer på Bako.no eller på Doeat.com
Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)
Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her
Bako AS
Bako AS er et datterselskap av Idun Industri i Orkla, og en del av Idun-gruppen.
Bako ble etablert 1. mars 2011, og tilbyr et sortiment og innovative løsninger innenfor pynt, utstyr og emballasje til bakeri-, KBS- og storhusholdningsbransjen.
I tillegg til et bredt standardsortiment, tilbyr Bako også kundespesifikk emballasje med eget trykk og tilpasninger.
Bako leverer også deler av vårt sortiment gjennom storhusholdningsgrossistene som er representert over hele landet.
Bako selger kun til B2B-markedet.
Les mer på Bako.no