Kjøperne Bjørnar og Atle Hovi fra Beitostølen Resort, takker Anne Tveter fra Bakkeguten AS, for god eiendomshandel, med Gjestegaarden i bakgrunnen. (Foto: DestinasjonsKirurgene)

Beitostølen Resort vokser

Beitostølen Resort har kjøpt Gjestegaarden på Beitostølen, og får med dette 2600 kommersielle senger i sitt system, med hoteller, hytter og leiligheter.

Publisert

Etter rekordåret 2016, starter Beitostølen Resort 2017 med oppkjøp av den populære Gjestegaarden i Beitostølen sentrum.

Det var en tilfreds kvartett som møttes på Gjestegaarden på Beitostølen i dag; Anne Tveter og Bjørn Bakke fra selskapet Bakkeguten AS, og brødrene Atle og Bjørnar Hovi, som eier og driver Beitostølen Resort.

Les også: Beitostølen øker mest av alle

– Naturlig å selge nå

– Det er en veldig enkel og naturlig forklaring på hvorfor vi selger Gjestegaarden. Dette er ikke det vi driver med til daglig, og da er det bedre at Beitostølen Resort som driver utleievirksomhet i stor stil, overtar eierskap og drift. Vi eide 39 prosent av bygget da det åpnet i 1999, og vi har eidbygget 100 prosent siden 2011, men nå syntes vi det var naturlig å selge. sier det Asker-baserte paret Anne Tveter (fra Asker), og Bjørn Bakke, (fra Fagernes), og legger til:

– Det har vært en fin tid og godt lagarbeid med de ansatte, og det er fint å konstatere at de blir med videre i driften når de nye eierne nå overtar.

Veldrevet sted

– Dette handler både å beholde og forsterke vår posisjon i markedet. Da denne fine muligheten åpenbarte seg var det en enkel beslutning. Vi overtar en veldrevet virksomhet med leiligheter og lokaler som er meget godt vedlikeholdt. Gjestegaarden har også meget høye score når vi ser på gjestenes tilbakemelding, som betyr at vi overtar en virksomhet med fin goodwill-kapital i markedet, noe som alltid er et sterkt pre for overnattingsvirksomheter, sier Atle og Bjørnar Hovi i en pressemelding.

– For Beitostølen Resort er det viktig å agere med et langsiktig perspektiv når det gjelder utleievirksomhet på Beitostølen. 2016 har vært et fantastisk år for oss, og det er moro at destinasjonen Beitostølen pr i dag har en stå sterk posisjon i markedet som tilfellet er, med en økning på hele +21 prosent på kommersielle gjestedøgn i siste statistikkmåling fra Statistisk Sentralbyrå. Det er inspirerende tider her oppe nå, sier brødrene Hovi.

Gjestegaarden

Gjestegaarden ligger sentralt i Beitostølen sentrum, og består av 1200 kvadratmeter leiligheter med totalt 100 senger, og 500 kvadratmeter næringsarealer, som Beitostølen Barcraft og Bitihorn Tomteselskap leier. Bygget er på fire etasjer pluss garasje i sokkeletasjen på baksiden.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS