Fra venstre Daniel Adel Larsen, Erlend Fardal Lunde, Ian Youssef Hashwa, Johan Abdul Gani, Victor Aguiar og Mohammad Alaa Ak Shahrour. (Foto: Comfort Hotel Bergen Airport)

Annerledes rekruttering på Comfort Hotel Bergen Airport

Comfort Hotel Bergen Airport har gjennom en nytenkende rekrutteringsprosess funnet fire nye ansatte til sitt lag på Flesland.

Publisert

– Dette har vært en fantastisk reise og en utrolig hyggelig måte å rekruttere på, sier hotelldirektør Erlend Fardal Lunde.

I februar gjennomførte Comfort Hotel Bergen Airport, i samarbeid med NAV Vestland og Introduksjonssenteret for flyktninger i Bergen kommune, hotellkurs og talentjakt.

Totalt 32 personer fikk sjansen til å lære om hotellbransjen og vise seg frem.

– Av disse 32 tok vi med oss ni fantastiske personer videre i praksis. Disse ni har nå blitt til fire som har fått kontrakt med oss, sier Lunde.

Verdifulle medlemmer på laget

Mohammed Alaa Al Shahrour og Johan Abdul Gani har fått deltidskontrakter som servitør. Det samme har Daniel Adel Larsen og Ian Youssef Hashwa fått på «housekeeping». Kontraktene gjelder i første rekke ut sommersesongen, men hotellet ønsker å ha med seg de fire stjernene også etter at turistsesongen er på hell.

– Vi ser allerede at de tar mer ansvar og kan utføre mange oppgaver på egen hånd. På veldig kort tid har de blitt verdifulle medlemmer av vårt team, sier Lunde.

Karriere i hotellbransjen

– Rekrutteringsprosjektet har gitt oss enorm energi og virkelig vist at vi gjør helt riktig når vi ser bak CV-en. Disse stjernene hadde vi ikke fått om vi ikke hadde gjennomført dette prosjektet, sier Victor Aguiar og Iveta Lagzdkalne, som er restaurantsjef og husøkonom.

Mohammed Alaa Al Shahrour, Johan Abdul Gani, Daniel Adel Larsen og Ian Youssef Hashwa ser alle frem til å starte sine karrierer i hotellbransjen:

– Dette har vært en unik mulighet for oss. Jeg gleder meg stort over at vi gjennom å gjøre noe nytt og originalt har klart å bidra til at fire mennesker får oppfylt sin drøm: å få en jobb, sier Lunde.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS