Erlend Fardal Lunde. (Foto: Comfort Hotel)
Erlend Fardal Lunde. (Foto: Comfort Hotel)

Ung Comfort-direktør hedret i Bergen

I konkurranse med mange gode kandidater tok hotelldirektør på Comfort Hotel Bergen Airport, Erlend Fardal Lunde, en imponerende topp 3-plassering i kåringen av «Årets unge ledertalent» i Bergen-regionen.

Publisert
Erlend Fardal Lunde hedret som ung leder i Bergen. (Foto: Comfort Hotel)
Erlend Fardal Lunde hedret som ung leder i Bergen. (Foto: Comfort Hotel)

Utdelingen av prisen er et samarbeid mellom Adecco, Bergen Næringsråd, og BergenUP - Bergen Næringsråds nettverk for unge i næringslivet, og vinneren ble kåret under en lederkonferanse i Bergen nylig.

10-årsjubileum i bransjen

– Det er mange dyktige unge folk i Bergen, og bare det å bli nevnt i et slikt selskap ser jeg på som en stor seier! Kåringen var dagen før mitt 10-årsjubileum i hotellbransjen, og en topp 3-plassering her var i så måte en passende jubileumsgave, sier Erlend Fardal Lunde.

Det var anbefalinger, nominering, skriftlig oppgave, videooppgaver og referanseinnhenting som dannet grunnlaget for topp 3-nominasjonen i kåringen, og det er ingen tvil om at Lunde har gjort en innsats som det står respekt av og som vil inspirere mange bransjekollegaer.

Startet i Sogndal

Fardal Lunde startet sin hotellkarriere hos Quality Hotel Sogndal i 2009. Allerede i 2011 ble han, som 23 åring, hotellsjef ved hotellet.

Etter noen år som direktør for Clarion Collection Hotel Kysten i Sandnessjøen med meget imponerende resultater kapret han hotelldirektørstillingen på Comfort Hotel Bergen Airport da det åpnet i februar 2017.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS