Hotelldirektøren på Scandic Flesland Airport, som åpnes om et snaut år, er klar. (Illustrasjon: Scandic Hotels)
Hotelldirektøren på Scandic Flesland Airport, som åpnes om et snaut år, er klar. (Illustrasjon: Scandic Hotels)

Blir hotelldirektør for Scandic Flesland Airport

Birte Bratland Hevrøy blir hotelldirektør når Scandic Flesland Airport åpner neste år. Frem til nå har hun ledet Scandic Byparken i Bergen.

Publisert
Birte Bratland Hevrøy. (Foto: Privat)
Birte Bratland Hevrøy. (Foto: Privat)

Hun begynner i den nye stillingen 1. september. Scandic Hotels i Norge leter nå etter en ny hotelldirektør for Scandic Byparken.

– Det blir en stor utfordring i et tøft marked, men jeg gleder meg, sier Bratland Hevrøy.

Scandic Flesland Airport åpner tidlig vår 2017. Hotellet får 306 rom og 25 møterom. De to største møterommene vil ha plass til henholdsvis 500 og 1000 personer.

20 års erfaring fra Rica og Scandic

– Det blir spennende å lede et så stort og helt nytt hotell. Jeg gleder meg til å starte rekrutteringen, og bygge opp et sterkt team som skal levere de beste kurs- og gjesteopplevelsene i byen, sier Birte Bratland Hevrøy i en pressemelding.

Hun har arbeidet i Scandic og Rica i 20 år, med både salg og drift i alle hotellavdelinger. Etter hotellhøgskolen, var hun salgssjef i Rica, deretter hotelldirektør på Rica Hotel Bygdøy Allé.

Bratland Hevrøy er bergenser, og er gift med en bergenser, så gikk turen etter hvert over fjellene.

– Nese for business

Hevrøy høster lovord av administrerende direktør i Scandic, Svein Arild Steen-Mevold:

– Bratland Hevrøy er en trygg og erfaren leder som kjenner Scandic godt. Under hennes ledelse har Scandic Byparken vunnet fylkets beste frokost hele sju ganger. Hun har en nese for business, som er viktig i et krevende marked, sier Steen-Mevold i pressemeldingen.

Bidrar til flere kunder

Bratland Hevrøy ser med glede og ydmykhet på den nye utfordringen.

– Jeg ser frem til å ta fatt på nye oppgaver og være en del av en viktig satsning for Scandic. Samtidig blir det en stor utfordring i et tøft marked hvor flere nye hoteller åpner fremover. Jeg tror imidlertid at Scandic Flesland Airport vil bidra til ny trafikk i markedet. Scandic har en sterk merkevare, og hotellet får fasiliteter for store internasjonale kongresser som markedet har ønsket seg i lang tid, sier Hevrøy.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS