Stav Hotel er tilbake i Best Western. (Foto: Morten Holt)
Stav Hotel er tilbake i Best Western. (Foto: Morten Holt)

Stav Hotel tilbake i Best Western

Stav Hotel, som ligger ved E6 mellom Trondheim og Trondheim Lufthavn Værnes, åpner denne uken som et Best Western-hotell. Hotellet har også tidligere vært tilknyttet Best Western.

Publisert

Stav Hotel, som ligger 10 minutters kjøring fra Værnes og et kvarters kjøring fra Trondheim, har gode kurs- og konferansemuligheter, utstillingsarealer, restaurant med panoramautsikt over Trondheimsfjorden og trøndelagsbygdene, og 67 gjesterom. Den populære kroen for veifarende gjenåpnes nå i vinter.

Styrke Best Western i Midt-Norge

– Stav Hotel har en egnet beliggenhet med tanke på både ferie/fritidsreisende og yrkestrafikken. Vi er glade for at eieren Francis Hay har valgt Best Western som samarbeidspartner, og dette vil styrke vår posisjon i Midt-Norge, sier Norges-sjef for Best Western, Hege Ramm.

Tilbake i kjeden

Hotelleier Francis Hay og hotellsjef Phillippa Sandø uttrykker glede og entusiasme på vegne av alle ansatte, som ser frem til å være tilbake i Best Western.

– For de ansatte og gjestene betyr det mye at vi tilhører en kjede som har høy standard og setter krav til hotellets service, drift og god markedsføring. Vi har tro på at Best Western vil øke sin markedsandel i Skandinavia, og vi er stolte over å kunne være en del av dette. Vi forventer at tilhørigheten i Best Western vil gi oss økt belegg, enda flere fornøyde gjester, godt samarbeid med marked- og salgsteam i Best Western, og muligheter til å utvikle Stav Hotel videre innen overnatting, servering av mat, møter og konferanser, sier de i en pressemelding.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS