Fra ett av de renoverte rommene på Best Western Plus City Hotel i Oslo.
Fra ett av de renoverte rommene på Best Western Plus City Hotel i Oslo.

Første Best Western Plus-hotellet i Oslo

Etter ombygning og oppgradering bytter My City Home Hotel navn og åpner dørene som Best Western Plus City Hotel i Kvadraturen i Oslo sentrum i januar 2017.

Publisert
Fra My City Home Hotel til Best Western Plus City Hotel i januar 2017.
Fra My City Home Hotel til Best Western Plus City Hotel i januar 2017.

Hotellet blir det første Best Western Plus-hotellet i Oslo.

Hotellet har totalt 50 rom og studioleiligheter, og et romslig og trendy lobbyområde som inviterer til sosialt samvær.

I Kvadraturen

Best Western Plus City Hotel ligger i en klassisk bygård fra 1858 i Kvadraturen, vegg-i-vegg med Høyskolen Kristiania, få meter fra Karl Johans gate og det meste av Oslos severdigheter.

I underetasjen er det veganske spisestedet Fristelse Café & Bistro med alle rettigheter, allerede blitt veldig populært.

Sentral beliggenhet

– Det er veldig stas å få et Best Western Plus-hotell midt i Oslo sentrum. Her vil gjestene nyte godt av hotellets moderne fasiliteter og et høyt servicenivå, og beliggenheten midt i sentrum av byen vil tiltrekke seg mange av våre internasjonale og nasjonale gjester, sier Hege Ramm, Norges-sjef i Best Western Scandinavia, i en pressemelding.

– Vi valgte Best Western som samarbeidspartner fordi vi vil inngå samarbeid med en kjede som har god branding over hele verden, samt at vi likte konseptet til Best Western Plus. Vi har allerede mange stamgjester, og med lojalitetsprogrammet Best Western Rewards vil vi knytte disse og mange nye stamgjester tettere til oss, sier daglig leder for Best Western Plus City Hotel, Imran Amin.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Best Western Hotels & Resorts Scandinavia

Best Western Hotels & Resorts, Scandinavia er en medlemsorganisasjon med drøyt 130 privateide Best Western-hoteller i Norge, Sverige, Danmark og på Island.

Best Western Hotels & Resorts Scandinavia ledes av Johan Kukacka, mens Hege Ramm er kjedens leder i Norge.

Les mer på Bestwestern.no

Best Western International

Totalt finnes det over privateide og -drevne 4000 Best Western-hoteller i 110 land, noe som gjør hotellkjeden til verdens største hotellfamilie. 

Best Western skiller seg fra tradisjonelle franchise-kjeder fordi den drives på non-profit basis.

Best Western lar sine medlemshoteller beholde sin individualitet og sitt særpreg, og samtidig tilbyr hotellene alle de tjenester som kun en internasjonal full-service hotellkjede kan; et globalt reservasjonssystem som er integrert helt ned på hotellnivå, markedsføring og salg, innkjøp, opplæring, kvalitetssikring og branding.

Best Western er 3- eller 4-stjerners hoteller som tilbyr rimelig overnatting til en høy standard og alle fasiliteter som alltid er inkludert på Best Western hotellene.

Best Western Plus er 4-stjerners hoteller med utvidede hotelltjenester og krav til interiør som gir et oppgradert hotellopphold.

Best Western Premier er eksklusive hoteller som tilbyr luksus og har ekstra høye krav til service, atmosfære, innredning og design.

Powered by Labrador CMS