Joe Harald Strand og BFSN er klar for den sjette utgaven av NM i maskinoppvask. (Foto: Morten Holt, arkiv)
Joe Harald Strand og BFSN er klar for den sjette utgaven av NM i maskinoppvask. (Foto: Morten Holt, arkiv)

NM i maskinoppvask for sjette gang

NM i maskinoppvask arrangeres på Smak 2020. Det er sjette gang konkurransen arrangeres, og aldri tidligere har det vært så stor interesse.

Publisert

– Nå er uttaket av deltakere for NM i maskinoppvask 2020 gjennomført, vi hadde mange gode kandidater å velge mellom. Om lag 30 hadde meldt seg på til konkurransen, sier daglig leder for Bransjeforening for Storkjøkkenleverandører i Norge (BFSN), Joe Harald Strand.

– Påmeldingen til NM 2020 ble gjort tilgjengelig allerede våren 2018, og dette er nok grunnen til at vi har fått så mange påmeldinger denne gangen. Store deler av bransjen er med og nesten hele landet fra nord til sør er representert, sier Strand.

Gjengangere på plass

Blant dem som skal konkurrere i NM er det mange nye navn, men også noen kjenninger fra tidligere år. Gullvinneren og regjerende norgesmester Ketil André Andreassen og sølvvinneren Imad Al-Khalilli fra 2017, deltar også denne gangen.

– Alle som er tatt ut til å delta, har fått informasjon om dette fra oss i dag og kan nå starte oppkjøringen til NM, sier Strand og fortsetter:

– For oss i BFSN er det aller viktigste med å arrangere NM, å sette fokus på hygiene i kjøkkenet og samtidig løfte frem en arbeidsgruppe og en oppgave som det ofte blir tatt for lett på i forhold til opplæring.

Les også: Ketil André Andreassen vant NM i maskinoppvask i 2017

NM hele Smak-uka

– I år har vi i tillegg til vår utmerkede hoveddommer gjennom flere NM, Mona Lundby, fått med oss Mattilsynet og Rentokil i dommerpanelet, opplyser Strand.

Det gjennomføres fire kvalifiseringsheat på Smak på Norges Varemesse daglig tirsdag 3., onsdag 4. og torsdag 5. mars – med fem finaleheat fredag 6. mars.

– Så om du brenner for hygiene og oppvask så må du ikke gå glipp av stand C01-31 når du er på Smak 2020, sier Strand.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS