Robert Holan. (Foto: Morten Holt)

Skal lede Clarion Hotel Oslo i Bjørvika

Robert Holan blir hotelldirektør på Clarion Hotel Oslo, det nye hotellet som åpner i Bjørvika i juni 2019. 

Publisert
Robert Holan skal lede Clarion Hotel Oslo i Bjørvika, som åpner neste år. (Foto: Nordic Choice Hotels)

Robert Holan har over 25 års erfaring fra hotell- og reiseliv, og har gått gradene fra servitør til hotelldirektør ved flere hoteller i Norge og utlandet. Sist som hotelldirektør på Comfort Hotel Karl Johan i Oslo, et hotell han også ledet åpningen av i 2016, og som i 2017 vant prisen Comfort Hotel of the Year i Norden.

Starter etter sommeren

Samtidig har Holan også vært hotelldirektør på Comfort Hotel Grand Central, som i 2017 ble kåret til Comfort Hotel of the Year i Europa. Han har også bakgrunn fra Radisson Blu Plaza Hotel like i nærheten.

Slik blir nye Clarion Hotel Oslo. (Illustrasjon: Nordic Choice Hotels)

Like over sommeren blir han første ansatte og leder for Clarion Hotel Oslo, som blir et nabolagshotell i internasjonal klasse med 255 rom, ni møterom og restauranten Kitchen & Table by Marcus Samuelsson på gateplan.

Ny bydel

– I Bjørvika skal vi ikke bare åpne et nytt hotell, men være med på å skape en helt ny bydel. Clarion Hotel Oslo deler Bjørvikas mål om å være et samlingspunkt for hele Oslo. En fantastisk arena for opplevelser, i landets kultursentrum og Oslos definitive knutepunkt, sier han.

Du kan lese mye mer om Bjørvika/Bispevika og Barcode i det kommende nummeret av Horeca (nummer 4 2018, som har utgivelse midt i juni)

Byggingen av Clarion Hotel Oslo i Bjørvika er godt i gang. (Foto: Morten Holt)

Samtidig med ansettelsen av hotelldirektør har også hotellet fått et navn; Clarion Hotel Oslo. Beliggende der besøkende til byen gikk i land for om lag 1000 år siden, og på stedet der de som vil oppleve nye Oslo sjekker inn i dag.

En møteplass i Bjørvika

– Hotellet skal ikke først og fremst være en soveplass, men en møteplass. Ett sted hvor alle som bor, jobber eller besøker bydelen vil tilbringe tid, enten det er for å spise, oppleve kunst, konserter, bokbad eller rett og slett bare henge. Clarion Hotel Oslo skal fylles med liv, røre og opplevelser, og jeg gleder meg spesielt til å se hva vi får til i samarbeid med våre fantastiske naboer, sier Holan.

Byggingen i gang

Byggingen av det nye hotellet er allerede godt i gang, og alt er i rute til åpning om drøyt ett år.

– Dette er en stor dag for Clarion, med lansering av både Robert Holan som hotelldirektør og navnet på hotellet han skal lede. Begge passer perfekt til Bjørvika og nabolaget, som vi er stolte av å få være en del av. Det er ikke hver dag man får være med å sette sitt preg på en helt ny bydel. Vi har allerede etablert et spennende samarbeid med naboene i Bjørvikaforeningen, der Holan får en naturlig rolle fremover, sier driftsdirektør for Clarion Hotel i Norge, Terje Ropstad.

Du kan lese mye mer om Bjørvika/Bispevika og Barcode i det kommende nummeret av Horeca (nummer 4 2018, som har utgivelse midt i juni)

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS