Fra Norges Bocuse d'Or-presentasjon i 2019. (Printscreen fra filmen)

Dette er Norges Bocuse d’Or-film

I forbindelse med NHO-middagen i kveld, vises Team Norways kandidatfilm til Bocuse d’Or i Lyon. Det er Christian A. Pettersen som er Norges deltaker i konkurransen arrangeres 29. og 30. januar. Se filmen, som offentliggjøres nå i kveld, her.

Publisert
Jubel for det norske teamet med Christian A. Pettersen i spissen i Torino i juni i fjor. I slutten av januar er det duket for den virkelig store konkurransen, den globale finalen av Bocuse d'Or. Nå er den norske kandidatfilmen klar. (Foto: Morten Holt)

I kveld serveres årets NHO-middag, der Bocuse d’Or Norges faglige leder Gunnar Hvarnes står bak menyen – i tett samarbeid med Kreativ Catering. Der vises også Norges film, som skal brukes i presentasjonen i forbindelse med konkurransen om tre uker.

Les også: Globale smaker på NHO-menyen 9. januar – se hele menyen her

– Maten til NHOs årsmiddag forteller historien om gode, norske råvarer og smaker fra hele verden. Norske kokker reiser mye, og med seg i bagasjen hjem har vi med oss kunnskap og inspirasjon som vi tar med oss inn på kjøkkenet og kombinerer med norske råvarer og identitet. Med årets meny har vi ønsket å fremheve godt håndverk og de beste, norske råvarene, sier Gunnar Hvarnes.

Christian A. Pettersen sammen med commis Håvard A. Josdal Østebø.(Printscreen fra filmen)

Norges coach står bak menyen

Gunnar Hvarnes er også coach for Christian A. Pettersen under konkurransen I Lyon, som han var da Pettersen tok gull i Bocuse d’Or Europe i Torino i juni 2018. Commis for Pettersen er Håvard André Josdal Østebø.

Les også: Pettersen var totalt overlegen i Bocuse d'or Europe 2018

Se filmen her

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS