Odd Ivar Solvold Lyon1
Odd Ivar Solvold Lyon1

Bocuse d’Or Norge søker daglig leder

Odd Ivar Solvold slutter som daglig leder for Bocuse d'Or Norge, og organisasjonen søker nå ny daglig leder. Solvold vil fungere som leder til etterfølgeren er på plass, men retter nå i stedet alt søkelys på coachrollen for Norges Bocuse d'Or-deltaker Ørjan Johannessen.

Publisert

Odd Ivar Solvold følger Geir Skeie som coach under Bocuse d'Or i Lyon i 2009. (Arkivfoto: Morten Holt)

Solvold, som selv har en bronsemedalje fra konkurransen, vil i stedet sette alle kreftene inn på å coache Ørjan Johannessen til suksess i både Bocuse d’Or Europe 2014 i Stockholm og Bocuse d'Or i Lyon i januar 2015.

Odd Ivar Solvold (til høyre) spretter champagnen sammen med Ørjan Johannessen og commis Julie Ekse Jenssen etter seieren i Bocuse d'Or Europe i Brussel i 2012. (Arkivfoto: Impuls)

Han har tidligere ledet flere av de norske Bocuse d’Or-deltakerne, og både Ørjan Johannessen og Geir Skeie har fartstid hos Solvold i Sandefjord.

Hans misjon med arbeidet så langt for Bocuse d'Or Norge (BOCN) har vært å etablere en langsiktig plattform for BOCN, og at denne jobben begynner å falle på plass. Nå mener han at det er viktig og riktig å overlate roret til en ny drifter av Bocuse d'Or Norge.

Nytt styre

Nå fungerer organisasjonen godt, og blant annet er et nytt styre på plass. Solvold kan med god samvittighet gi stafettpinnen videre til en ny daglig leder. Det nye styret består av Jørgen Grønneberg (styreleder) og styremedlemmene Jo Brodin, Arne Hjeltnes, Odd Ivar Solvold, Charles Tjessem og Bent Stiansen.

Dessuten er akademiet er på plass, flere store sponsorer er kommet inn, noe som sikrer en økonomi på et helt annet nivå enn tidligere.

Lede Bocuse d’Or Norge utad

Arne Hjeltnes er ett av styremedlemmene i Bocuse d'Or Norge. Her sammen med vinneren av Bocuse d'Or Europe i 2008 og Bocuse d'Or i 2009, Geir Skeie. (Foto: Morten Hollt)

Daglig leder vil være ansvarlig for de kommersielle og administrative oppgavene i Bocuse d’Or Norge, og holde tett og konstruktiv dialog med arrangøren av Bocuse d’Or Lyon, sponsorer, ledere av norske gourmetrestauranter, kokkefaglige organisasjoner, viktige private og offentlige aktører innen mat- og måltidssektoren, kommunikasjonsbyrå og media.

«Stillingen vil også innebære rollen som sekretær for akademiet. Erfaring fra måltidssegmentet vil bli vektlagt. Den rette personen vil bli tilbudt gode betingelser basert på en kombinasjon av fast- og resultatbasert lønn. Arbeidssted kan lokaliseres etter avtale», heter det på hjemmesiden til Bocuse d’Or Norge.

Hovedansvar

Dette skriver Bocuse d’Or Norge på sin hjemmeside:

«BOCN’s oppgave er å medvirke til at Norge alltid kommer på pallen i Bocuse d’Or og derigjennom påvirke norsk matkultur og rekrutteringen til kokkeyrket. Dette er kun mulig hvis det er kandidater til Årets Kokk – som er kvalifiseringen for å representere Norge i Bocuse d´Or EM og VM. Daglig leder vil ha et hovedansvar for å iverksette og støtte oppunder tiltak som sikrer at vi til enhver tid har slike kandidater, og at den kandidaten som blir valgt får de beste forutsetningene for å komme på pallen. BOCN har gjennom 2013 lykkes i å etablere et godt utgangspunkt for videre virksomhet. Ørjan Johannessen er vår kandidat i Bocuse d’Or Europe i Stockholm mai 2014 og i VM/Bocuse d’Or i Lyon i 2015».

Er du den rette kandidaten? Send din søknad her

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS