Norge kjøtt3

Ørjan har levert begge rettene

De forskjellige deltakerne har nå begynt å presentere sine retter for juryen. Klokka 13.30 levert Ørjan Johannessen og hans commis Jimmy Øien fiskeretten. En drøy halvtime senere ble kjøttretten levert på fat. Se bilder fra leveringene her.

Publisert

Norges kjøttfat presenteres for juryen.

Ørjan Johannessen i dyp konsentrasjon i Bocuse d'Or i Lyon i dag. (Foto: Impulsfoto.no)

Juryen i full gang med å smake Ørjan Johannessens fiskerett.

Norges fiskerett.

Servitørene er klar for å servere jurymedlemmene Norges fiskerett.

Norsk jubel når Ørjan Johannessen leverer fiskeretten.

Norge er klar for levering av fiskeretten.

Ørjan Johannessens kjøttfat bæres frem.

Saken oppdateres

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS