Årets siste Horeca-magasin på vei til abonnentene

Årets sjuende og siste magasin-utgave av Horeca er på vei til abonnentene. Her kan du se noe av det du kan lese om i dette nummeret.

Publisert

Vi har satt søkelyset på årets juledrikke. Det finner du mye mer om i denne utgaven av magasinet Horeca.

Endelig ble det Bendis tur

Filip August Bendi (33) er Norges 15. Bocuse d’Or-kokk, etter at han vant Årets kokk 2021.

Han etterfølger Christian André Pettersen, som har representert Norge i de fire siste utgavene (Bocuse d’Or Europe i 2018 og 2020 og Bocuse d’Or 2019 og 2021).

Samme dag vant Andrea Svendsen Årets unge kokk 2021.

Vinneren av Årets kokk, Filip August Bendi, er også portrettert i dette nummeret.

Du kan lese alt i magasinet Horeca, nummer 7 2021

Dårlige valg på barnemenyen

Barnemenyen; pølser, pasta, pommes frites, pizza og pannekaker. Den er nesten uten farger i form av grønnsaker og frisk frukt. Hvorfor er det hovedsakelig dette som tilbys barn på spisesteder?

– Sammenlignet med voksenmenyen inneholder ofte barnemenyen beige mat med mangel på farger i form av grønnsaker og frisk frukt. Foreldre jeg er i kontakt med ønsker sunnere alternativer for barna sine, og ønsker at de skal lære å kunne ta gode valg, men da må dette være tilgjengelig på menyen, mener eier og grunder av Bare bra barnemat, Stine Pedersen Svarthe.

Les mer i magasinet Horeca (nummer 7 2021)

Foodback

Det begynte med en vennegjeng i Stavanger som «anmeldte» sine lokale restauranter. Nå er Foodback i ferd med å feste grepet både i Norge og i utlandet med sitt banebrytende konsept – med tilbakemeldinger der og da («realtime»).

– Jeg kjenner ikke til at noen andre opererer i dette segmentet. Det betyr at vi må «gå opp løypa litt selv», men det er både utfordrende og spennende, sier investor og daglig leder Martin Jørgensen.

Les mer i magasinet Horeca (nummer 7 2021)

Matomsorgsprisen 2021

Matomsorgsprisen 2021 er tildelt avdeling for kjøkken og matomsorg i Lillestrøm kommune, ved avdelingsleder Vegar Bakken-Løvaas.

– Det er gøy å kunne få vise fram at det går an å få til god matomsorg i en stor kommune også, med sentralkjøkken og hvor det er mange som må jobbe sammen for at resultatet skal bli bra, sier avdelingsleder i avdeling for kjøkken og matomsorg i Lillestrøm kommune, Vegar Bakken-Løvaas.

Les mye mer i magasinet Horeca, nummer 7 2021

Østlandske Storhusholdning

Messene har så vidt begynt å rulle igjen, og vi får håpe, til tross for omikron, at bransjen får leve videre med messeaktivitet.

I denne utgaven kan du lese om det aller meste på Østlandske Storhusholdning i Vikingskipet i Hamar denne høsten.

Les mye mer og se bilder i magasinet Horeca, nummer 7 2021

Fransk heder til Bent Stiansen

Bent Stiansen er slått til «Ridder av Den franske nasjonale fortjenstorden» (Ordre National du Mérite). Det høythengende ordenstegnet ble overrakt i den franske ambassadørboligen i Oslo.

Les mer i magasinet Horeca (nummer 7 2021)

Årets kokketalent

En 16-årig trønder vant prisen «Årets kokketalent» 2021 da 20 av fremtidens norske kokker deltok på NKLs kokkecampus i oktober.

I konkurranse med 19 andre lovende kokketalenter vant Thorvald Gabestad Nørsett fra Spongdal på Byneset utenfor Trondheim den første utgaven av prisen.

Han er til daglig elev på Strinda videregående skole (VG2), men arbeider også som ekstrahjelp på Michelin-restauranten Fagn i Trondheim.

Les mer i magasinet Horeca (nummer 7 2021)

Andre større artikler

Du finner også flere større artikler. Vi har selvfølgelig satt boblevin under lupen før julehøytiden. Det kan du lese mer om i denne magasinutgaven.

Dessuten feirer Finnskogtoppen 30 år i 2021. Du finner en stor artikkel i dette nummeret.

Typebedriften denne gang er Heidi’s Bier Bar.

Du kan også lese om Leskes nye store alkoholfrie nyhet; ALT.

Du kan også lese mer om Horecabransjens Ærespris, om hvordan du kan bruke honning i førjulstiden, og om nye Hurtigrutens «Guest Lounge» i Bergen.

Alt dette kan du lese om i Horeca nummer 7 2021

Faste spalter

I tillegg til en rekke andre små og mellomstore artikler, er det som vanlig masse lesestoff i de faste spaltene Nytt om navn, Bransjenytt, Norden rundt, Verden rundt, Produkter, Horecajus fra Kluge, BFSN og Horecakalenderen.

God lesning!

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS