Forsiden på den sjuende utgaven av Horeca i 2022. (Foto: Morten Holt/layout: Tove Sissel Larsgård)

Klart for årets julenummer

Årets sjuende magasin-utgave av Horeca er på vei til abonnentene. Her kan du se hva du kan lese om i den siste utgaven dette året.

Forsiden på den sjuende utgaven av Horeca i 2022. (Foto: Morten Holt/layout: Tove Sissel Larsgård)

Norske drikkeprodusenter imponerer mer og mer. Og spesielt akevitt-produsentene byr stadig på nye varianter. Det kan du lese mye mer om i denne utgaven.

Lillestrøm Lobby

I løpet av et snaut år har Lillestrøm Lobby, et nytt nordisk brasseri, blitt etablert i den ene enden av Nova Spektrum, tidligere Norges Varemesse.

Det blir et av Romerikes største spisesteder, og i tillegg til å bli messens restaurant, er målet at Lillestrøm Lobby også skal trekke til seg lokalbefolkningen og de mange studentene som holder til i området.

Les mye mer i denne utgaven av magasinet Horeca (nummer 7 2022)

Sunn mat, sunn økonomi

De har vunnet en rekke NM-gull og fått pris av helseministeren for sunn markedsføring. Nå bygger Patricias Gatekjøkken stort foran 50-årsjubileet.

– Det er trangt, fastslår Anne-Lise Sørensen. I en tømmerhytte på 70 kvadratmeter lager og serverer hun og kollegene mat for tolv millioner kroner, i det hun omtaler som et nordnorsk veikryss.

Nå skal det bygges ut.

Les typebedriften om Patricias i denne utgaven og også portrettet med Anne-Lise Sørensen i nummer 7 2022.

Matomsorgsprisen 2022

Norske Kokkers Landsforening (NKL) har fått Matomsorgsprisen for sitt mangeårige arbeid med målrettet rekruttering til mat- og måltidsbransjen, basert på matglede og inspirasjon.

– Dette er en svært hyggelig overraskelse. Det er mange som jobber med rekruttering til vår bransje. At NKL får Matomsorgsprisen viser at jobben vi gjør både alene og sammen med andre har blitt lagt merke til, sier daglig leder i NKL, Espen Wasenius.

Både presidenten i NKL, Kim-Haavard Larsen, og Wasenius var til stede da prisen ble delt ut av juryleder Ivar Villa på Tines årlige fagseminar i Oslo 27. oktober.

Les mer i magasinet Horeca, nummer 7 2022

Bocuse d’Or 2023

I januar er det nok en gang klart for Bocuse d’Or. En av dem som har kjempet for å komme dit fra Norge, Filip August Bendi, er klar. Han har tidligere vært commis i konkurransen (2010 og 2011)

I denne utgaven kan du blant annet lese om Leon Haarberg Nilsen, som er Bendis commis i 2023-konkurransen.

Les alt i magasinet Horeca, nummer 7 2022

80 år med Frich’s

Frich’s-gruppen vil i 2022, der selskapet markerer 80-årsjubileet, passere 150 millioner kroner i omsetning, med gode resultater.

En hovednøkkel er et nytt veikrokonsept med «spiseri» som det nye kvalitetsbegrepet. Øyvind Frich tar et kraftig oppgjør med avgiftspolitikken som favoriserer «burgersjapper og bensinstasjoner».

Les mer om Frich’s i Horeca nummer 7 2022

Saltdals eldste reiselivsbedrift

I en bortgjemt dal, like inntil svenskegrensen, ligger Graddis Fjellstue, Saltdals eldste reiselivsbedrift.

Den drives nå av femte generasjon, Kjell-Sture Myrvang og kona Berit Carlsen Myrvang.

Du kan lese mer om Graddis i Horeca nummer 7 2022

Andre større artikler

Du finner også større artikler i denne utgaven. Arnt. R. Steffensen har satt et søkelys på temaet «bærekraft». Det er absolutt verdt noen minutter med lesing.

Du kan også lese om NM i kokkekunst/NM i servitørfag, Matprisen 2022 og kommende Umami Arena i denne utgaven, for å nevne noe.

Faste spalter

I tillegg til en rekke andre små og mellomstore artikler, er det som vanlig masse lesestoff i de faste spaltene Nytt om navn, Bransjenytt, Norden rundt, Verden rundt, Produkter, Horecajus fra Kluge, BFSN og Horecakalenderen.

God lesning!

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS