Melina Wang Brekke (commis), Andrea Svendsen og Reneé Fagerhøi (coach) jubler over gullet i Årets unge kokk 2021. (Foto: Morten Holt) Gull til Andrea Svendsen i Årets unge kokk 2021 Andrea Svendsen fra Bula Neobistro i Trondheim vant den andre utgaven av Årets unge kokk. Redaksjonen i Horecanytt Publisert tirsdag 19. oktober 2021 - 21:46 For å lese denne saken må du være abonnent Allerede abonnent? Logg inn her Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud: TOTAL(digitalt + papir)1 år til kr 1 192,50,-(herav mva kr 132,50) Kort TOTAL(digitalt + papir)1 år til kr 1 192,50,-(herav mva kr 132,50) Faktura DIGITAL(kun digitalt)1 år til kr 860,-(herav mva kr 0,-) Kort DIGITAL(kun digitalt)1 år til kr 860,-(herav mva kr 0,-) Faktura Allerede abonnent? Logg inn her Gå til min side trondheim stiftelsen norsk gastronomi oktober 2021 årets unge kokk 2021 nytt om navn nyheter norsk gastronomi kokk bula neobistro årets unge kokk