Med nye teknologi kan vraket mat brukes til mat, og samtidig gjøre andre matproduktene sunnere. (Foto: Pixabay/Nofima)
Med nye teknologi kan vraket mat brukes til mat, og samtidig gjøre andre matproduktene sunnere. (Foto: Pixabay/Nofima)

Vrakede grønnsaker ga sunnere og saftigere veganburgere

Mat som blir kastet kan likevel bli til sunne og velsmakende retter. Ved hjelp av ny teknologi har matforskere laget fiberingredienser fra annenrangs rotgrønnsaker, erter og sopp.


For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 2025,-
(herav mva kr 225)

Kort

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 2025,-
(herav mva kr 225)

Faktura

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1600,-
(herav mva kr 0,-)

Kort

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1600,-
(herav mva kr 0,-)

Faktura

Powered by Labrador CMS