Seterliv på Norefjell.

Seterliv ga gjesteløft

Norefjell Ski & Spa har lagt en travel sommer bak seg. Bare i juli tok hotellet i mot 20 000 gjester. Konseptet «Seterliv» har vært det store trekkplasteret i sommer.

Publisert

Barn og barnefamilier har blant annet fått muligheten til å mate og klappe dyr på setra, og steke pinnebrød på bål.

– I juli i år opplevde vi en økning i antall romdøgn på 45 prosent, og vi har opplevd stor interesse fra barnefamilier, sier administrerende direktør ved Norefjell Ski & Spa, Anne Rustberggard Varden, i en pressemelding.

Norges beste resort og spa-resort

Skal man tro prisdrysset hotellet har opplevd det siste året, er gjestene også fornøyde. I helgen vant Norefjell Ski & Spa også prisen for Norges beste resort og spa-resort under World Travel Awards 2016. Hotellet er også nominert til Norges beste skihotell i World Ski Awards, som kåres senere i høst, og i flere kategorier i Haute Grandeur.

– Vi synes det er fantastisk moro å vinne priser. De gir en viktig anerkjennelse av den fantastiske jobben alle på hotellet gjør hver eneste dag. Jeg er stolt av hva denne gjengen får til, sier Varden.

25 prosent høyere forhåndsbooking

Det går også mot en travel høst på Norefjell.

– Ja, slik det ser ut nå har vi 25 prosent høyere forhåndsbooking sammenlignet med samme tid i fjor. Det er kjempemorsomt, sier Varden.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS