Eplegull fra carePacks. (Foto: CarePacks)
Eplegull fra carePacks. (Foto: CarePacks)

CarePacks lanserer Eplegull

CarePacks har lansert Eplegull. CarePacks leverer sunne snacks og sunne mellommåltider. Alle produktene som selges, baserer seg på bærekraft.

Stadig flere ønsker å kjøpe bærekraftige produkter og ta et sosialt ansvar. Undersøkelser gjennomført av Cap Gemini viser at 64% sier at det å kjøpe bærekraftige produkter får forbrukerne til å føle seg bedre med kjøpene.

Minske gapet mellom holdning og handling

– CarePacks ønsker å bidra til å minske gapet mellom holdning og handling innen sunnere livsstil og bærekraft. Dette gjelder alle våre produkter og noe vi jobber for hele tiden. Vi ser at bærekraftig livsstil er ambisjon for mange, men om at alternativene ikke er til stede, er det fristende å ta mindre bærekraftige valg, sier daglig leder og gründer Stig Ola Johansen i en pressemelding.

– Mange blir faktisk forvirret hva som er mest bæredyktig, og da er tydelighet rundt produktene viktig. Bekymring rundt bærekraft, påvirker nå rundt halvparten av befolkningen, fortsetter han.

Eplegull-produktene

Basert på dette har CarePacks lansert eplegullserien, en ny serie med sunne chips lanseres. Eplegull fra CarePacks er en sunn og energigivende eplechips-serie som lanseres i tre varianter, Eplegull med kanel, Eplegull naturell og Eplegull med mørk belgisk sjokolade.

Serien teller som flere av de fem (frukt) om dagen, som er anbefalt dagsinntak, og kan nytes når du trenger energipåfyll, eller bare har lyst på noe godt.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS