Slik blir "nye" Quality Airport Hotel Gardermoen.
Slik blir "nye" Quality Airport Hotel Gardermoen.

Storutbygging på Quality Hotel Gardermoen

Quality Airport Hotel Gardermoen skal renoveres og bygges massivt ut. Den omfattende utbyggingen av hotellet til 350 millioner kroner starter i februar 2017.

Publisert

Ombyggingen gir en økt kapasitet på 129 nye rom, ny stor konferansesal på 700 kvadratmeter, flere mindre kurs- og konferansesaler, en stor utstillingsarena, ny lobby, nytt fellesareal, kjøkken og restaurant.

Fra 326 til 455 rom

Hotellet, som ligger like inntil E6, vokser fra 326 til 455 rom, og vil til sammen bygges ut med 7000 nye kvadratmeter.

Med de to søsterhotellene Comfort Hotel Runway og Clarion Hotel & Congress Oslo Airport, vil Nordic Choice Hotels til sammen ha 1187 rom og over 14 000 kvadratmeter konferansekapasitet på Gardermoen.

Quality Airport Hotel Gardermoen i dag. (Foto: Morten Holt)
Quality Airport Hotel Gardermoen i dag. (Foto: Morten Holt)

– Dette anlegget blir et av Norges råeste konferansehotell og vil sette en ny standard for Quality Hotels-kjeden. Nå får vi verdens beste forutsetninger for å fylle hotellet med opplevelser som gjør at gjestene ikke har lyst til å reise hjem. Vi gleder oss til å være vertskap for små og store begivenheter i fremtiden, sier kjededirektør i Quality Hotels, Eivind Tangvik i en pressemelding.

Investeres 350 millioner kroner

Nordic Choice Hotels og gårdeier KLP Eiendom investerer til sammen 350 millioner kroner i utbyggingen av Quality Airport Hotel Gardermoen.

– Vi er glade for at Nordic Choice Hotels sammen med oss velger å satse på Quality Airport Hotel Gardermoen for å levere en enda bedre opplevelse til sine gjester. Oppgraderingen skjer på et veldig godt tidspunkt, sier direktør for hoteller i KLP Eiendom, Christopher Raanaas.

Gardermoen – et viktig marked

– Området rundt Oslo Lufthavn Gardermoen er et av våre viktigste markeder. Med åpningen av den nye avgangs- og ankomsthallen i 2017 vil behovet for overnatting, restaurant, møte- og konferansefasiliteter knyttet til flyplassen vokse. Sammen med Clarion- og Comfort-hotellene vil utbyggingen på Quality Airport Hotel Gardermoen gjøre Nordic Choice Hotels godt rustet til å ta imot den økte trafikken, sier , administrerende direktør i Nordic Choice Hotels, Torgeir Silseth.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Quality Hotels

Quality Hotels en del av Nordic Choice Hotels, en av Nordens ledende hotellkjeder med 185 hoteller på mer enn 100 destinasjoner i Skandinavia og Baltikum.

Quality Hotels har 61 hoteller i Norden. Alle hoteller er miljøsertifisert etter ISO 14001.

Quality Hotels er fullservice-hotell med vekt på kurs, konferanse og møter, lokalisert i sentrum av mindre og mellomstore byer, i utkanten av de største byene og ved sentrale flyplasser i Skandinavia.

Kjedens kundeløfte er «It`s taken care of».

Les mer på Nordicchoicehotels.no/qualityhotels

Powered by Labrador CMS