Nordic Choice Hotels har inntatt Halden

Park Hotel Halden er blitt til Clarion Collection Hotel Park Halden. Hotellet åpnet dørene i Choice-regi mandag 1. oktober.

Publisert

Med 64 rom og flere eksklusive suiter, kan gjester som besøker den lille byen sør i Østfold nyte et opphold som står i stil med byens sjarm.

– Vi er både glade og stolte over å ytterligere forsterke vår posisjon i Norge med dette flotte hotellet. En fantastisk destinasjon som Halden, har nå et like fantastisk hotell til å huse alle som vil ta turen til byen. Dessuten ligger hotellet rett ved grensen mellom Sverige og Norge, noe som er ekstra spesielt for meg som er svensk, sier kjededirektør Clarion Collection Hotel, Richard Svartvik.

Park Hotel Halden er blitt til Clarion Collection Hotel Park Halden. (Foto: Clarion Collection Hotel Park Halden)

Lang historie

Clarion Collection Hotel Park Halden er et hotell med lang historie bevart i veggene. Hotellet har en sentral beliggenhet like utenfor bykjernen, der byens severdigheter, shopping og uteliv er en kort spasertur unna.

Hotellet byr også på gode møte- og konferansefasiliteter med kapasitet på opptil 150 personer i sin største konferansesal. Fra hotellet er det nærhet til Høgskolen i Østfold, og ikke minst kjente Fredriksten festning, som troner høyt over byen.

Les mer om hotellet her

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS