Henrik Berghult blir ny hotelldirektør for Clarion Hotel Sign (bildet). (Foto: Nordic Choice Hotels)

Skal lede Stockholms største hotell

Etter fire år som «Senior Vice President» for Clarion Hotel, blir nå Henrik Berghult hotelldirektør for Stockholms største hotell. Han tiltrer sin nye stilling i midten av september.

Publisert
Henrik Berghult (Foto: Nordic Choice Hotels)

Berghult startet sin karriere i Nordic Choice Hotels i august 2013 i rollen som hotelldirektør for Clarion Hotel Arlanda Airport. Når hotellkjeden Clarion Hotel skulle rekruttere ny kjededirektør for hele porteføljen i Norden, falt valget på Berghult som i løpet av kort tid hadde markert seg som en svært dyktig leder.

Skapt resultater i Clarion

– Sammen har vi skapt resultater få våget drømme om. Blant høydepunktene er etableringen av Clarion Hotel & Congress Malmö Live og Clarion Hotel Air i Stavanger, overtakelsen av Clarion Hotel Copenhagen Airport og ikke minst Clarions inntog i det finske markedet med åpningen av Clarion Hotel Helsinki og Clarion Hotel Helsinki Airport, sier Henrik Berghult i en pressemelding.

– I tillegg har vi lansert åtte nye og spektakulære hotellprosjekter i Gøteborg, Oslo, Umeå, Luleå, Sundsvall og Helsingborg som vil stå ferdig i 2019-2022. At jeg nå trer inn i rollen som hotelldirektør for et av kjedens flaggskiphotell, gjør at jeg kan være del av Clarion, og samtidig kombinere det med en hverdag i Stockholm med venner og familie. Det ser jeg veldig frem tid, sier Berghult.

Clarion Hotel Sign feirer i år sitt 10-årsjubileum. Hotellet har det siste året gjennomgått både renovering og ombygging, og står nå klart til å befeste sin posisjon i hotellmarkedet gjennom å tilby fantastiske gjesteopplevelser i den svenske hovedstaden.

Clarion Hotel Sign er Stockholms største hotell. (Foto: Nordic Choice Hotels)

Gjennomføringsevne og drivkraft

Det var COO i Nordic Choice Hotels, Katalin Paldeak, som rekrutterte Henrik til Nordic Choice Hotels.

– Berghult er en resultatdrevet leder med stor gjennomføringsevne og drivkraft. Når han nå velger å gå videre, er vi utrolig glad for at han velger å bli værende i selskapet. Henrik har et svært godt ord på seg både internt og i bransjen generelt, og derfor er vi ekstra fornøyd med at han ønsker å fortsette sin karriere i Clarion og Nordic Choice Hotels, sier COO i Nordic Choice Hotels, Katalin Paldeak.

– Clarion Hotel Sign er et av Stockholms viktigste hotell og behøver en leder med stor gjennomføringskraft som sammen med sitt team kan gå i bresjen for å utvikle og utfordre bransjen. Henrik er som skapt for rollen, og jeg gleder meg til å følge han videre, sier Paldeak.

Nordic Choice Hotels/Clarion Hotel er allerede i gang med rekutteringen av Henrik Berghults etterfølger.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS