
Direktør-jobben gikk i arv
Ragnar Heggdal var med og startet Hotell Molde Fjordstuer i 2002. Sønnen Roy kom til hotellet tre år senere. Da Ragnar trappet ned i 2013, var det Roy som overtok direktøransvaret.

Hotell Molde Fjordstuer, ett av 18 medlemmer i Classic Norway Hotels, ligger helt nede ved havkanten, like ved Aker stadion.
Her bys det på 59 rom, mange av dem med fantastisk utsikt utover fjorden.
Mye på F&B

Overnattingsvirksomheten er selvfølgelig en viktig del av driften, men for Hotell Molde Fjordstuer utgjør mat- og drikke en stor del av omsetningen. Hotelldirektør Roy Heggdal anslår rundt 60 prosent.
Mange tar også turen bare for å spise, og i restaurant Fjordstuene har klippfisk blitt en av spesialitetene.
Åpnet opp etter påske
I likhet med de fleste andre norske hoteller, måtte også Hotell Molde Fjordstuer stenge da koronapandemien herjet som verst.
– Vi hadde fullt trøkk, men måtte stenge en snau måned. Rett etter påske åpnet vi sakte, men sikkert opp igjen, og allerede på forsommeren var kurs- og konferanse oppe og gikk igjen, sier Heggdal.
Hotellet har åtte møterom med plass til totalt 60 personer.
God juni for K/K
– Det er september til mai som er de beste månedene for K/K, men de første ukene i juni 2020 hadde vi den beste møteaktiviteten noensinne på hotellet, forteller Heggdal, som også legger til at ferie- og fritidsmarkedet har tatt seg opp i «skuldermånedene» mai og september.
– Dessuten er noe i ferd med å endre seg i vinterhalvåret. Selv om vi ønsker enda mer trafikk på denne tiden av året, har vi merket en klar økt pågang på tider av året som tidligere var ganske «dødt».
Les mye mer i magasinet Horeca (nummer 4 2020, som hadde utgivelse i begynnelsen av september)